cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A53 Donma ve kapanma sorunu

(Topic created on: 01-25-2025 09:39 PM)
159 Views
nuryagiz
Active Level 1
Options
Galaxy A

Telefonum iki haftadır birden donup kendiliğinden kapanıp açılıyor. Açılırken ONE IU Uygulamalar optimize ediliyor diye ekran çıkıyor. Bazen donma anında ekranda glitch çizgisi oluyor. Eğer herhangi bir uygulamadan video izlerken donarsa tır tır tır diye yüksek bir ses çıkarıyor. Donma anında hiçbir tuş çalışmıyor. Bazen o kadar üst üste oluyor ki pin ekranında bile donuyor ve uzun süre kullanılamaz oluyor. Members uygulamasını açıp bu postu atana kadar bile iki üç kere bu donma sorununu yaşadım. Neden olabilir? Benim düzeltebileceğim bir sorun mu? Servise gitmesi gerekir mi? Bazen arama anında da donuyor ve acil bir durum olsa büyük sıkıntı yaşatacak. Ayrıca açıldıktan sonra bir süre çok kasıyor ve şarj birden %2-3 seviyelerinde azalmış oluyor. 

Ben uzun yıllardan sonra ilk defa Samsung almıştım ama büyük hayal kırıklığı yaşadım. Çünkü hiçbir telefonum bu kadar kısa sürede böyle ciddi bir arıza vermemişti hem de çoğu zaman markaların alt markalarını kullanmama rağmen. Çoğu hala kullanılabilir durumda ve başkasına verdim. On kamerası çok kötü ve sarımtrak renkte çekiyor. Ayrıca İnternet çekim gücü çok kötü. Herkesin çok iyi verim aldığı yerde mobil de WiFi de daha kötü çekiyor benim. Bu sorunları bir şekilde idare ediyorum ama bu donma sorunu sıkıntı yaratıyor. 
7 Comments
HsCobra
Active Level 9
Galaxy A
1. ne kadar oldu telefonu alalı
2. Telefon ısınıyormu
3. Şarjı azken mi donuyor
nuryagiz
Active Level 1
Galaxy A
Telefonu 2022 Ekim ayında aldım 2 yılı biraz geçti yani. Telefonun belirgin bir ısınma sorunu yok gördüğüm. Şarjın seviyesi **bleep** etmeksizin oluyor donma.
HsCobra
Active Level 9
Galaxy A
Teşeşfonu sıfırla hala devam ederse Orijinal samsung bayisine götür ekranda çizgiler ekranda bir sorun yoksa donanımsal bir sorun hiç normal değil tır tır ses de normal değil bence bi götürün
0 Likes
Galaxy_A545G
Active Level 7
Galaxy A
Sıfırlama yaparsanız donma sorunu çözülecektir A53 eski cihaz evet ama güzel bir cihaz seviliyor az çok
ienes
Expert Level 3
Galaxy A
sıfırla düzelmez ise servise gonder
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla işlemini yapın. Önemli fotoğraf video müzik ses dosyası gibi rehber verileri yedekleyi sıfırlamadan önce bir hafıza kartına gönderebilirsiniz. Düzelmezse servise gönderin telefonu. Servis hakkında bilgi almak için müşteri hizmetlerine danışabilirsin. 4447711
0 Likes
emin_tekke
Active Level 6
Galaxy A
Yeniden başlatırsa sorun çözülmüş olur.
0 Likes