cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A53 Ani Kapanma Sorunu

(Topic created on: 06-24-2024 09:24 AM)
609 Views
husamettyn
Beginner Level 4
Options
Galaxy A
Yaklaşık 1 haftadır telefonum aniden yeniden başlayıp duruyordu. 2 hafta öncesinde güncellemiştim OneUI 6.1'e. Ani kapanma sorununu her türlü çözümü deneyip çözemeyince telefona hard reset attım ancak yine düzelmedi.

Dün gece bir güncelleme daha geldiğini gördüm, güncelledim ancak yine değişen hiçbir şey yoktu. Bugün **bleep** ettim ki bu ani kapanma sorunlarının asıl kaynağı konum kullanımı ile ilgili. 

Google pek çok zaman konum servislerine kendi kendine erişebiliyor. Örneğin şarjınız %5 olduğunda konum özelliği kapalı olsa dahi konum ikonu bildirim alanında görünüyor ve telefonum kapanıyordu. Aynı şekilde haritalarda yol tarifi almak istediğimde de benzer şekilde kapandı. 

Sorunu tam çözemedim ancak güç tasarrufuna alarak telefonu en azından kısıtlı ve geçici bir çözüm sağladım. Buna başka bir çözümünüz var mı acaba? En son gidip custom ROM atacağım uzun süre devam ederse.

5 Comments
AEFSANE
Expert Level 5
Galaxy A
İlginç ayarlarda otomatik yeniden başlatma açık mı kapalı mı
0 Likes
husamettyn
Beginner Level 4
Galaxy A
Kapalı, onunla bir ilgisi yok. 2 yıldır kullanıyorum telefonumu, bundan öncesine kadar açıktı ve 1 kere bile otomatik olarak yeniden başlamamıştı zaten.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Cihazınız batarya bağlantısında bir sorun olabilir hocam. Batarya seviyenizi göremiyor olabilir. Bataryayı bağlayan film yerinden çıkmış ya da yanmış olabilir
MasterPatato
Active Level 7
Galaxy A
Bataryada sıkıntı olduğunu düşünmüyorum kapanıyor açılıyor diyorsunuz bataryada sorun olsa kapanır açılmaz Google konumdan dolayı olabilirmi bir fikrim yok ama :(
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba husamettyn,

Durumu incelememiz için, kapanıp açılma durumundan hemen sonra Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​