cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A53 128/8 den A55 256/8 geçiş

(Topic created on: 06-20-2024 12:32 PM)
392 Views
YolpolA55
Active Level 2
Options
Galaxy A
A53 telefonum kırıldı 2 gün önce teknosadan A55 256/8 satın aldım umarım pişman etmez 
Çünkü A53ü beğenmemiştim ve çok ısınıyordu 
Exynos işlemcilere karşı şüpheliyim çünkü 
Aslında 6-7 bin daha fazla koyup S23FE satın alacaktım ama faizli olduğu için bütçem ve ödeme planım kısıtlı olduğu için alamadım. 3 taksitli kredi sistemi ile satın aldım. 
A55 20 bine aldım S23FE alsaydım 26 27 bine patlayacaktı. Yoksa önceliğim tabii ki S23FE olurdu 
15 Comments
HkN06
Active Level 6
Galaxy A
Arkadaşım a34 kullanıyor mediatek işlemci var çok aşırı ısınıyor bnmki bile öyle değil ısınma sorunun işlemci ile alakalı olduğunu düsünmüyorum şans işi :)
0 Likes
rhapsody
Active Level 6
Galaxy A
20 Bin vermek saçmalık, degmez o telefona.
0 Likes
YolpolA55
Active Level 2
Galaxy A
Bugün 20 bin yarın 25 30 bin bu ülkede hiç birşeyin fiyatı düşmüyor aksine artıyor maalesef. Sadece A55 değil hiç bir telefon fiyatını hak etmiyor. gereğinden pahalı çünkü
0 Likes
Galaxy A
Faizlimi aldin
0 Likes
YolpolA55
Active Level 2
Galaxy A
Evet kredi sisteminde faiz olayı varmış örneğin telefonun fiyatı 18 bin faiz ile 20 21 bin oluyor. 3 taksitten fazla taksitte yapmıyorlar zaten.
0 Likes
Galaxy A
Yazık olmuş faizle alman
0 Likes
YolpolA55
Active Level 2
Galaxy A
Nakit az vardı kredi kartı limiti dolu mecburen kredi kullandım 2-3 bin TL faiz eklendi üstüne yapacak bir şey yok
0 Likes
Galaxy A
Üstüme değil ama biraz daha bekleyip alsaydınız faizli maldan hayır gelmez derler kazasız belasız kullan inşallah
0 Likes
YolpolA55
Active Level 2
Galaxy A
Hocam senin mantığına göre o zaman geçtiğin köprü satın aldığın araba giydiğin kıyafet ayakabı yediğin yemek içtiğin su bile faizli.. Nakit fiyatına aldığın telefon da faizli
Bu ülkede hiç birşey fiyatını hak etmiyor ki hepsi vergi ve faiz
0 Likes