Resolved! Solved

Original topic:

A53 ön kamerada bir kişiye odaklıyor diğer insanlar net değil

(Topic created on: 07-05-2023 08:22 AM)
342 Views
GALAXY-A53-
Active Level 3
Options
Galaxy A

A53 cihazımda aldım alalı böyle 

Ön kamera da tüm modlarda aynı geniş açı normal açı **bleep** etmeksizin 
Megapiksel en boy farketmeksizin

Fotoğrafı Çeken kişi kameraya yakın olan kişi hariç diğerleri diğer insanlar net çıkmıyor Snapchat kamerası üzerinden çekilen fotoğraflarda aynı net çıkmıyor yakın olan fotoyu çeken kişi cam gibi diğerleri bulalık da değil ama net de değil 

Bitek bende mi böyle yoksa genel de mi böyle bilmiyorum 

Ayrıca arkadaşımda A31 var 

Onda öyle bir sıkıntı problem yok 
Fotoğraftaki herşey herkes cam gibi net bir şekilde çıkıyor 

16 Comments
25ultra
Expert Level 4
Galaxy A
Bilmiyorum ki benim arka kamera da bulanık çekiyor vs vs kamera olarak sorunlarım var diğer kullanıcılara da sormak lazım
GALAXY-A53-
Active Level 3
Galaxy A
Arkada sıkıntı yok maaşallahı var ama ön de evet odaklama olmayınca oluyor demekki aynı telefondan yakınımda var onda da deniycem büyük ihtimalle aynı sonucu verecek
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Donanımsaldır
GALAXY-A53-
Active Level 3
Galaxy A
Hayır A31 nasıl oluyor da net çekiyor onu anlamadım defalarca bakıyorum bi benim telefonun çektiğine bi A31 den çektiğimize resmen bariz belli yani bulanıklık yok
heyo123
Active Level 9
Galaxy A
Bende A53 var bendede oluyo aynısı açıya göre değişiyo
0 Likes
GALAXY-A53-
Active Level 3
Galaxy A
İlla elma armut mu alalım bilmiyorum ki 😔😔
0 Likes
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba GALAXY-A53-,

Durumu incelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes