cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A52s yeni pil ekran süresi

(Topic created on: 07-03-2024 02:57 AM)
196 Views
Osmanlıtorunu
Active Level 8
Options
Galaxy A

image

Telefonumun bataryasını 1 hafta kadar önce değiştirdim.mecburi olarak 60 hertz de kullanıyorum çünkü dışarı çıktığım zaman pilin yetmesi lazım.120 hertz de tahminimce 2 ila 4 saat civarı daha düşük ekran süresi vericektir.10 saat ekran süresini tamamen 60 hertz de aldım.

Yeni Pil sağlığı %100 aşağıda.Eski pil sağlığı ise %88 idi.
image

Not:Arkadaşlar deneyim ve bilgi amaçlı paylaştım.Gelelim yeni batarya ne zaman kendine gelir sorusuna kimisi 3-5 gün diyor kimisi 2-3 hafta diyor.Kendi deneyimimi aktarmak istiyorum yeni pil takılınca o gün %100 doldurdum tamamen ama sanki halen eski pil takılıymış gibi hissettim zaten teknik ekip cihazımı teslim ederken minimum 5 defa cihazı %15 in altına düşürüp şarja takman lazım diye.Bende yaklaşık 3. Ve 4. Şarj itibariyle artık yeni bataryanın farkını görmeye başladım ama ilk 1-2 gün henüz farkını görmemiştim 3. 5. Gün artık tabiri caizse oturdu batarya.yani ortalama yeni bataryanın etkisini farkını görmek için minimum 1-2 gün nerdeyse tam bitirip ennazından %1 e getirip şarja takıp %100 e gelince bir 15 dk daha beklemek gerek.Yani aşağı yukarı 3-4 güne batarya farkını gösterir hemen.

2 Comments
Powersole
Active Level 1
Galaxy A
hocam bu pil sağlığı yüzdesi bilgisini nerden alıyorsunuz
0 Likes
Galaxy A
Hocam pek yuk altına girmemiş
0 Likes