cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A52s vs A54

(Topic created on: 04-04-2023 09:38 PM)
943 Views
Enthusiasticman
Active Level 1
Options
Galaxy A
Herkese selamlar!
Başlıkta da belirttiğim gibi bu iki cihazdan(A52s vsA54) hangisinin alınması daha akıllıca olur.
A52s almak istiyorum SD 778G işlemci olduğu ve Exynos'a çok önyargım olduğu için ama A52s artık eskimeye başladı. Bunun yanında A54 A17'ye kadar güncelleme alacak olması beni ona da yöneltiyor. 
Herkes 5000mAh diyor ama 4500mAh olan A52s ile bir f a r k olmayacak çünkü Exynos daha çok şarj tükettiğini düşünüyorum. 
Telefonda oyun oynamayacağım.Sadece yoğun sosyal medya ve Youtube izliyor olacağım.
Birçok A52s ve A54 karşılaştırması izledim. Oyunlarda A52s biraz daha iyi,diğer herşeyde A54 biraz daha önce ama sonuç olarak aralarında gözle görülür f a r k yok.
Hangisini almalıyım?
Artıları ve eksileriyletarafsız olarak hangi cihazı önerirsiniz?
Resolved!
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ben A54'ü öneriyorum. A52s, SD 778G kullanıyor, bu işlemci hakikaten iyiydi ama Exynos 1380 hem güncel hem de SD 778G ile yaklaşık aynı performansı verebilecek güce sahip. Şarj konusunda ise Exynos 1380 daha verimli olacaktır çünkü 5 nm ile üretilmiş, SD 778G 6 nm ile üretilmişti. Üstelik A54 daha büyük bir batarya ile geliyor. Yani şarj konusunda A54'ün teknik olarak birden çok avantajı var. Üsüne daha iyi bir kamera ve 4 yıllık güncelleme desteği düşünülünce A54 çok daha makbul duruyor. Yalnız şu detayları da belirtmek lazım: A52s kutudan şarj makinesi ile çıkıyor ve cihazda 3,5 mm jack girişi var. Bunlar da benim düşünceme göre telafisi olan hususlardır. Ülkemizde Exynoslu pek çok cihaz kullanılıyor. Bunlardan biri olan Galaxy A53 işini gayet iyi yapıyor.

Ha, imkânınız varsa Alfatürk'ün de dediği gibi 2000 lira kadar fazla ödeyip S21 FE de alabilirsiniz. Çok daha üstün bir cihaza sahip olursunuz.
Galaxy A
Teşekkür ederim. Önerilerinizi gözden geçireceğim.Orjinal A52s şarj adaptörü A54'ün bataryasına zararı olmadan kullanılabilir mi?
Bütçeyi artırabilirsem S21 FE alabilirim.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hem 2 cihazda 25watt kullanıyorsa a54 de kullanmanız soruna teşkil etmez bilginiz olsun❤️❤️💕
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hiçbir zararı olmaz. Gayet güvenle şarj eder.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Alınıcaksa a53 veya a54 istenilmiyorsa geç s serisine bitti
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A53 de 16 son abicim piyasanın iyi elmanları ile kapışmayı bırakın
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
A52s kulqniyorum benxe alma eskidi onun yerine a73 bak ayni isletim sistwmi var ve daha guncel ciyaz
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A54 ve a52s modelleri arasında bir seçim yapacak olsaydım ben a52s modeli tercih ederdim. Içerisinde Snapdragon işlemci olduğu için. Hem a52s hemde a54 modellerini almak yerine s20fe modelin Snapdragon işlemcili seçeneğini alsanız daha iyi olur bence. S20fe modeli Ben tercih etmem dersen de a34 modeli tavsiye ederim. Çünkü a52s model biraz eskidi ve yazılım desteği de hala bitmese de birazcık az kaldı. A54 modelde de Samsung'un kendi işlemcisi olduğu için tercih etmemek için bir sebebimdir Samsung'un işlemcilerine güvenmiyorum Bu yüzden bunu da tercih etmezdim. Bu yüzden a52s ve a54 modellerini almak yerine, s20fe modelin Snapdragon işlemcili seçeneğini almak da mantıklı olur bu model Cihaz her ne kadar eskimiş sayılsa da amiral gemisi olduğu için seçilmesi mantıklı olur. Yok ben eskimiş yazılım desteği az kalmış bir cihaz kullanmak istemiyorum dersen de, a34 modeli almanı tavsiye ederim Medyatek işlemcilerine güveniyorum ve bu model cihazı tercih etmek de mantıklı olur.
S20fe modelin Snapdragon işlemcili seçeneğini Eğer almak istersen model kodunu yazıyorum. Smg 780 g
_FVS_
Active Level 10
Galaxy A
1 yıldan beri A52s kullanıcısı olarak yorum yapıyorum. 778g işlemci çok güzel işlemci PUBG, Critical Ops oynuyorum pil tasarrufu modunda bile 0 kasma, pil performansı desem ortalama 12 küsur saat ekran süresi bile aldım, kamera gece bile güzel çekiyor, Şükür ısınmada yok. Şükür çok memnunum, telefonu daha hiç güncellemedim, kutudan çıktığı yazılımla duruyor. Bu kişilerin güncelleme merakını anlamıyorum, güncelleme istiyorlar güncelleme geldiği zamanda sorunlarından geçilmiyor. A52s'i tavsiye ederim. Ama A73 ile A52s aynı fiyattaysa A73'ü almanı tavsiye ederim.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A52s alma çok eski idi istiyorsan A54 al
0 Likes