cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A52s güncelleme

(Topic created on: 12-15-2022 06:43 PM)
344 Views
witcherx
Active Level 5
Options
Galaxy A

A52s A13 aldıktan sonra zaten olan sorunlar kat be kat artarak devam ediyor ve can sıkıyor kilit ekranındaki buglar **bleep** takılmalar ve laglar telefonda saçma ısınmalar ve pilin hızlı tükenmesi yemin ediyorum telefondan çok soğudum artık gerçekten sorunsuz bi güncelleme yapmak bu kadar mı zor olabilir anlamıyorum 

9 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Bugunki gelen aralik guncellemeyi yapin
Galaxy A
Benim cihazin maşallahi var canavar gibi çalışiyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yazılım güncellemesinden sonra bu durum oluştuysa cihazının kontrol edilmesi için hata raporu gönder.
Samsung members> destek> hata raporları> cihaza uygun olacak şekilde bir hata seçeneğini seç> çıkan sayfa içerisine cihaz ile ilgili bütün sorunları ayrıntılı bir şekilde yazıp sorunun sıklığını seçip hata raporunu gönder tamamen gönderilmesi için uygulama içerisinde birazcık bekle.
Yetkililer cihazını inceledikten sonra ne yapman gereken hakkında sana yazılı bir mesaj atarak Samsung members uygulaması üzerinden bir geri dönüş sağlayıp bilgilendirme yapacaklardır.
Hata raporuna verilecek yanıtı bekleme süresi için en fazla bir hafta beklemeni tavsiye ederim Eğer bir hafta sonrasına kadar hata raporuna yanıt verilmez ise veya hata raporunda verilecek yanıtta sorununu çözmezlerse verileri yedekleyip cihazı sıfırlamanı tavsiye ederim.
Ayarlar> genel yönetim> sıfırla> fabrika ayarlarına sıfırla.
En son çare de sıfırlama işlemini yapmana rağmen de sorunun çözülmez ise cihazının kontrol edilmesi için Samsung yetkili servis merkezine gönder.
Samsung servisi hakkında bilgi almak için Samsung müşteri hizmetlerini ara. 4447711
0 Likes
MertKemal
Active Level 9
Galaxy A
Hocam her sorun yaşayana şu mesajı kopyala yapıştır yapmayın ya. Bu kadarını herkes biliyor, daha farklı çözüm yolu varmı diye konu açıyorlar burada
justkiddingg
Active Level 6
Galaxy A
Off yeter cidden artık her şeye aynı cevap işiniz gücünüz yok mu sizin
by35
Active Level 8
Galaxy A
Bende sorun yok şarj süreside bir tık daha iyi
MertKemal
Active Level 9
Galaxy A
Benim kardeşim kullanıyor sizinle aynı cihazı hocam herhangi bir sorun yaşamadı cihazda. Size tavsiyem cihazınıza sd maid pro uygulamasını kurun. Uygulama içinde gerekli adımlar yazıyor zaten. Cihazın gereksiz dosyaları, eski sisitem dosyalarını, uygulamaların gereksiz ön bellek dosyalarını cihazdan temizliyor. Cihaza rahatlama getiricektir
0 Likes
witcherx
Active Level 5
Galaxy A
Hocam o kadar sinir oldum ki cihazı takas yaptım s20 fe ile bu cihaz cidden akıyor s serisi farkediyor cidden önerim a52s i bırakın bi an önce
0 Likes
black003
Active Level 5
Galaxy A
Kararsız kaldım güncelleme konusunda kimi
memnun kimi sikayet ediyor samsung planlı yavaşlatıyor olabilirmi [android 12 stabil yağ gibi akıyor gerçi] sabit fps veriyor Screenshot_20221215-224720_Settings.jpg
0 Likes