cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A52s Kamera

(Topic created on: 10-03-2022 09:50 AM)
Giresun
Expert Level 1
Options
Galaxy A

Arkadaşlar özellikle a52 a52s kullananlar size bir sorum olcak. Sizce bu cihazin kamera performansi nasil? Ben pek memnun degilim daha iyi olabilir diye dusunuyorum. Güncellemelerle iyilestirilmeye ihtiyaci var.

12 Comments
Berk99
Active Level 8
Galaxy A
Detaylı anlatabilirmisin kamerada nelerden memnun değilsin?
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim,

Eğer sorun olduğunu düşünüyorsan durumun incelenebilmesi için hata raporu göndermeni tavsiye ederim bir kontrol sağlansın cihaza kardeşim

https://bit.ly/33WO9d8

Birde kardeşim daha önce kullandığın S7 edge kadar da iyi olacağını çok düşünmüyorum
Giresun
Expert Level 1
Galaxy A
Hata degildir ancak s7 edge kullaniyordum onun diyagram degeri 1.7 iken a52s modelinin 1.8 o yuzden bazen isigin yetersiz oldugu ortamlarda isigi tam alamiyor diye dusunuyorum. Bakalim belki zamanla iyileşme olur.
faruk07
Active Level 7
Galaxy A
Işikla alakalı bi sorunun varsa pro modu kullan kral, nası kullanıldığını kurcalaya kurcalaya çözdügünde yeterince tatmin edecektir.
Giresun
Expert Level 1
Galaxy A
Haklisın biraz pro modunu ogrenmem lazim.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Hem alamıyabilir hemde yazılım olarak S7 edge cihazından daha kötü olabilir yazılım konsept gereği
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
Ben a52 S kullaniyorum sadece kamera degil video izlerken de goruntu kalitesi dusuk. Fotograflar videolar bulanik
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Katılıyorum sana
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
Berbat bi telefon yani bulanik gosteriyor artik instaya face girmek bile istemiyorum