cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A52 samsung yazısında kaldı

(Topic created on: 12-29-2024 02:59 PM)
129 Views
Tuğçe0
Active Level 4
Options
Galaxy A

Telefon kendisi kapanmış samsung yazısı yanıp sönmeye başlamış. Sürekli samsung-samsung galaxy yazısı çıkıyor tekrar başa dönüyor. İki kere ana ekran geldi fakat dokunmama rağmen algılamıyor tekrar en başa geri döndü. Ne yapabilirim? Düşme vs yok root yazılım vs atılmadı.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Güç tuşu ve ses kısma tuşuna ikisine aynı anda 10 saniye kadar basılı tutun.
Olmazsa güç tuşuna ses açma ses kısma üçüne aynı anda basılı tut 10 saniye kadar. Düzelme olmazsa yetkili serviste kontrol ettirin telefonu. 4447711

View solution in context

6 Comments
mehmetakdag
Expert Level 1
Galaxy A
Merhaba güç tuşu basılı kalmış olabilir, sert bastırıp kontrolünü sağlayın.
Tuğçe0
Active Level 4
Galaxy A
O da aklıma geldi bi kaç defa sert bastım fakat sonuç alamadım tuşun bozuk olduğunu nasıl anlayabilirim. Bataryadan gelen gücü keserek telefonu kapatabildim şuan kapalı şekilde
mehmetakdag
Expert Level 1
Galaxy A
Cihazı tekrar açmayı deneyin. Aynı sorunu yaşarsanız hard reset atmayı deneyin. Aksi halde cihazınızın kontrol edilebilmesi için en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret etmelisiniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Galaxy A
Ya da en yakın samsung yetkili servisine götürürsen onlar sana yardımcı olurlar yeniden yazılım atarlar tuğçe akıllı servis varsa oturduğun semtte işin daha hızlı biter 😊
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Güç tuşu ve ses kısma tuşuna ikisine aynı anda 10 saniye kadar basılı tutun.
Olmazsa güç tuşuna ses açma ses kısma üçüne aynı anda basılı tut 10 saniye kadar. Düzelme olmazsa yetkili serviste kontrol ettirin telefonu. 4447711
YiğitS21FE
Active Level 10
Galaxy A
Yazılımsal veya anakart(düşme, darbe) sorunu olabilir
0 Likes