Resolved! Solved

Original topic:

A52 reset atma sorunu

(Topic created on: 11-02-2023 07:39 PM)
1058 Views
kafkas2023
Active Level 1
Options
Galaxy A

Telefona 2,5 yıl boyunca çok dikkatli baktım ne darbe nede herhangi bir su damlattım . Ve çok dikkatli kullandım . Dün hiç bir sebep yokken reset atmaya başladı . Herhangi bir zamanda reset atıyor . Reset attığı zaman arka arkaya reset atıyor . Bu seferde kendim elle güç tuş ve ses tuşu ile reset atıyorum normal açılıyor . Herhangi bir zamanda Herhangi bir yere tıkladığımda zaman hemen donuyor ve reset atıyor . Mesela bu yazıyı yazarken daha önce burda bile reset attı . Video acıyorum arka planda uzun süre reset atmadı . Ama Chrome veya PlayStation tıkladığımda zaman donuyor ve reset atıyor. Önce normal sonra Hard format attım . Sorun yine aynı . Samsung A52 ile ilgili aynı sorunu yaşayan var mı ? pil le alakalımı desem tıklama ile reset atma pille alakalı olabilir mi ? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Normal fabrika ayarı dışındaki yöntemleri kullanma.Fabrika ayarından sonrada sorun devam ediyorsa teknik servise götür,temassızlık ya da şase(istenmeyen temas) durumu olabilir.

View solution in context

11 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Normal fabrika ayarı dışındaki yöntemleri kullanma.Fabrika ayarından sonrada sorun devam ediyorsa teknik servise götür,temassızlık ya da şase(istenmeyen temas) durumu olabilir.
Galaxy A
Tmm
0 Likes
kafkas2023
Active Level 1
Galaxy A
Fabrika ayarlarını denedim . İşe yaramadı . Bu yüzden diğer yolu denedim . Zaten durduk yere oldu . Mesela Google herhangi bir linke tıklıyorum belki 15 veya 20.ci farklı bir linke tıklayınca aniden donuyor ve reset atıyor aynı şekilde yazı yazarken veya play store da bir şey indirirken . Formatta önce mobil legen de oynardım. Oyun içindede reset attı. Ama YouTube arkaplanda video açtım. Ve şarjın bitmesini veya reset atmasini bekledim . Reset atmadı bir kaç saat sonra az şarjı vardı ve tamamen bitti . Belki şarjı tamamen bitirmek gerekiyordur dedim şarj kalibresiymiş . Şarj 100 oldu açıldı yine aynı .
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Tamam işte ekran bağlantın temas etmemesi gereken bir yer ile temas ettiği için ekranda işlem yaparken akım oluşuyır ve resetleniyor cihaz.Hiç bekletme götür teknik servise.
kafkas2023
Active Level 1
Galaxy A
Anladım mantıklı geldi . Umarım bu şekildedir. Yanıt için teşekkür ederim .
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Rica ederim,sorun çözüldüyse ne mutlu işaretlersen.
25ultra
Expert Level 4
Galaxy A
En iyisi servise ver onlar baksın bir m12 note 4 adlı kullanıcıya katılıyorum
kafkas2023
Active Level 1
Galaxy A
Hayır yani durduk yere neden olur . Bir kaç farklı forumdada başına aynı şey geleni okudum . Aynı şekilde 2,5 yıl sonra aynı reset atma ve donma başlamış . Yanıtlar için teşekkür ederim .
kagany
Active Level 1
Galaxy A
Knk başta donup sonra kendiliğinden mi reset atiyor
0 Likes