ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Normalde 7-8 saat aldığın oluyordu. Ancak o zamanda telefonun içi boşaldığı için neredeyse hiçbir şey yoktu. Amcak A54 romuna AI özellikleri, AOD desteği ve gömülü gemini altyapısı(sanırsam normalde de var) entegre edildiği için hem hızlı hemde tüm özelliklere sahip olarak kullanabiliyorum. O yüzden şu anda 6.5 saat alıyorum.
Tabi cihaz kaç yıllık, buna rağmen çok rahat şekilde beni götürebiliyor. Bu cihazın hem işlemci verimliliği düşük hemde %90 batarya sağlığına sahip. Üstelik Kerneli sağlıklı olmayan Custom rom var
Demek istediğim şu, çok fazla kişi pil ile ilgili sorunlar yaşıyor, özellikle amiral gemisi cihazlarda 3-4 saat bile zor görenler var. Evet her ne kadar yazılımın etkiside olsada, burada kullanıcı da pili çok etkiliyor.
Şu anda beta rom kullanıyorum, özel olarak cihaza port edildi ve kesinlikle orjinal yazılımlardan daha sağlıklsız ve sıkıntılı. Ancak yinede, çok rahat bir şekilde 6.5 saat alıyorum. Yani burada demek istediğim, cihazı kullanım şekli pili etkiliyor..
%80 mobil veri Ağırlıklı
30 Comments
- « Previous
- Next »
glaxyenes
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-22-2025 12:32 AM in
Galaxy A
Benim tasarruf modunda karanlık temadayken 7.5 saat alıyor nasıl yapabilidiniz böyle
- « Previous
- Next »