Original topic:

A52'min Pil sonucu ve çoğu kişinin Düşük ekran süresi alma sebebi

(Topic created on: 07-21-2025 10:31 PM)
668 Views
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Options
Galaxy A
Normalde 7-8 saat aldığın oluyordu. Ancak o zamanda telefonun içi boşaldığı için neredeyse hiçbir şey yoktu. Amcak A54 romuna AI özellikleri, AOD desteği ve gömülü gemini altyapısı(sanırsam normalde de var) entegre edildiği için hem hızlı hemde tüm özelliklere sahip olarak kullanabiliyorum. O yüzden şu anda 6.5 saat alıyorum. 

Tabi cihaz kaç yıllık, buna rağmen çok rahat şekilde beni götürebiliyor. Bu cihazın hem işlemci verimliliği düşük hemde %90 batarya sağlığına sahip. Üstelik Kerneli sağlıklı olmayan Custom rom var

Demek istediğim şu, çok fazla kişi pil ile ilgili sorunlar yaşıyor, özellikle amiral gemisi cihazlarda 3-4 saat bile zor görenler var. Evet her ne kadar yazılımın etkiside olsada, burada kullanıcı da pili çok etkiliyor.

Şu anda beta rom kullanıyorum, özel olarak cihaza port edildi ve kesinlikle orjinal yazılımlardan daha sağlıklsız ve sıkıntılı. Ancak yinede, çok rahat bir şekilde 6.5 saat alıyorum. Yani burada demek istediğim, cihazı kullanım şekli pili etkiliyor..

%80 mobil veri Ağırlıklı
image

ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Maalesef bugün olmaz, ancak musait olduğumda dosya araştırması yapabilirim
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Aman hocam, şimdi şuan yapalım demedim, benim de yatmam gerekiyor.😅 Birkaç gün sonra, ne zaman müsait olursanız.
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy A
Temmuz güncellemesi sonra ekran açık süremde 1 saat yada 1 buçuk saatlik artış gözlemledim. Wi-Fi de 10 saat mobil veride 8 saat verir oldu cihaz
0 Likes
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Ben batarya sorunu çekenlerin Kullanıcının kendisinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Tabi illaki yazılımında etkisi var ancak şu zamana kadar onlarca farklı samsunf cihaz kullandım. Hiçbirinde batarya sıkıntısı çekmedim
Burak_A35_5G
Expert Level 2
Galaxy A
Ora değil de Bugün kısmına basın orda son şarjdan bu yanaya bakın doğru sonuç gösterir.
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Bugün bölümünden kastınız burası mı?1753126996826.jpg
Burak_A35_5G
Expert Level 2
Galaxy A
Evet orası yine aynı şekil tabloya basın
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Zaten tekrar tabloya basınca benim ekran görüntüsündeki yer çıkıyor. Ancak son şarjdan bu yana dersem bu sekme çıkıyor, sizce nasıl1753127266796.jpg
Burak_A35_5G
Expert Level 2
Galaxy A
Benim kast ettiğim burası bence burası daha iyi ve doğru diğeri şarja taksanda sıfırlanmaz ama son şarjdan bu yana ise her şarja taktığında sıfırlanıyo önemli olan bu şarjdan çektikten sonra ki ekran açık süresi
0 Likes
Galaxy A
sslerde neden herkesin şarjı az?