cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A52 hızlı şarj tüketiyor.

(Topic created on: 12-19-2021 06:21 PM)
120 Views
HHssss
Active Level 1
Options
Galaxy A

Arkadaşlar  bu telefon çok hızlı şarj tüketiyor. Ekran yenileme hızını 60 hz çektim.instagramda 8 dk da -%1 şarj bitiyor. Facebook da 15 dk da %1 ayrıca 16 dk telefon görüşmesinde % 2, 3 şarj tüketiyor. aynı şarj sorunu yaşayanlar var mı.ilk defa samsung aldım birdaha asla almam.Acil güncelleme lazım.

Galaxy A
Yok bence degildir kaliteli bir firma ama bazen guncelemelerle cihazda sorunlar cikariyor ama tekrar ilerdeki guncelemelerle duzeltiyor
0 Likes
Galaxy A
Yok en son 23 kasimda gunceleme aldi ozaman sarji daha iyu dayaniyordu eskiye oranla sonra birden bire erken bitmeye basladi
0 Likes
Galaxy A
Evet sorun olursa zaten guncelemeyle duzeltirler fiziki sorun degil sorunlarin cogu yazilimsaldir
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bende de hızlı bitti bugün okulda 90hz ile 3saat 35dk 50% okulda biraz çıldırıyor benim batarya😅
HHssss
Active Level 1
Galaxy A
Hiç normal değil 90 hz olsa bile 3.5 saatte batarya kapasitesi yarı yarıya düşmüş
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy A
Bende 90Hz sorunlu çalıştığı için hep 60Hz de kullanıyorum. Gelen güncellemelerin de etkisi var. Normal şartlar da 90Hz de ben 8 9 saat aliyorum. 60Hz de 9 10 saat arası değişiyor. Ama dediğim gibi 90Hz de telefon çok kasıyor.
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy A
Bataryanızda sorun var büyük ihtimalle
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy A
Biraz daha kullanın zamanla pil kullanım alışkanlıklarınıza göre optimize edecektir kendini.
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy A
Dönüş yaparlar
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy A
Ben %100 dolduruyorum %5 lere kadar kullanıyorum
0 Likes