Original topic:

A52'de One UI 7 Görüntülendi

(Topic created on: 04-23-2025 06:52 PM)
113 Views
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Options
Galaxy A
Birisi GSI ROM ile Spark Kernel üzerinde birtakım düzenlemeler yaparak A52'ye One UI 7 kurmayı başardı.

S23 FE'den Alınan Alınan Romun sadece Parmak izi ve Boot Animation Problemi olduğu belirtildi.
Şu anda birkaç hazırlık sonrası yayınlanakmış.

A52 Kullanıcılarına Hayırlı olsun!

image
Kaynak:@Leynox64(Telegram)

Görsel Bana AİT değildir

24 Comments
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Sanırsam beta sürümden alınmış grupta öyle yazılmış ama doğrulamadım😊.
0 Likes
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy A
Aslında One UI 7 now Barr A52 için ciddi bir sıkıntı çünkü çoğu A52 panelinde amoled yanığı daha kolay oluşuyor
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Noe bar sürekli açık mı oluyor? Yada mesela kontrol panelini açtığımda illaki olduğu yerde renk değişimi oluyordur
0 Likes
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy A
Hayır her zaman açık olmuyor, yeri v.s değişiyor.

Fakat A52 panelleri sıkıntılı paneller, amoled yanığı çok fazla var, benim A52'im de mesela 1 yıllık panelde eçamoled yanığı oluşmuştu İnstagram kısmında ve navigasyon tuşları ile v.s

Bu yüzden kullanırken dikkatli olmakta fayda var.
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Evet ya telefonu ikinci el aldım sağ üstte instagramdaki kamera simgesi var😅
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy A
Geçmiş olsun, ne yazık ki A52'nin sayılı kötü yönlerinden biri bu; ama aynı sorun A54'te yok.

Eğer canınızı sıkıyorsa AMOLED yanığı, dinamik AMOLED bir ekran kullanmanız gerekiyor. Dinamik AMOLED'lerin çoğunun panel kalitesi çok benzer, bu yüzden sıkıntı çıkarmaz; istediğiniz S serisini alabilirsiniz.

Bunun dışında cihazı tuş ile kullanıyorsanız, net olarak navigasyon tuşları AMOLED yanığı bırakır. Bunun yerine tamamen navigasyon çubuğunu kaldırabilirsiniz.
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Alt tarafta tuşları kullanıyorum ama good luck ile bir değişiklik yaptım tuşlar gizleniyor. Çokta belirgin değil rahatsız etmiyor nasıl olsa A52'yi 6500TL'ye aldım bi zahmet olsun bence😂
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy A
Hayırlı uğurlu olsun umarım daha iyilerini alırsınız.
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Teşekkürler😊 bakalım Kocam kendine s24 aldı Uzun süre Apple kullandığı için oda çokta alışamadı. İkisinide kullanırım artık😊