Resolved! Solved

Original topic:

A52 acil bu 11 saat ekran surem bir anda 7 saat 48 dk ya dustu bu neden olabilir

(Topic created on: 05-12-2023 06:42 PM)
602 Views
Muammer mayda
Active Level 4
Options
Galaxy A

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Muammer mayda,

Cihazınızın yazılım sürümü güncelse ve Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek-Tanılama-Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki yönergeleri takip ederek "Güç/Batarya/Şarj" bölümüne giriş yapabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​​

View solution in context

9 Comments
Muammer mayda
Active Level 4
Galaxy A
Kullanilan ekran surem 2 gun 9 saat ti 1 gun 23 saat dustu ilk defa boyle bisey oluyor sasirdim
Kerem_35
Active Level 9
Galaxy A
5 saat saatte ne yapmış olabilirsin çok merak ettim
KaanS23
Expert Level 2
Galaxy A
Benim gibi öğrenci ise ders çalışırken süre tutuyo olabilir deneme felan
Kerem_35
Active Level 9
Galaxy A
Kullandığınız uygulamaların tür ve çeşitliliğine göre ekran süreniz değişir ekran parlaklığı wifi/hücresel gibi önemli faktorlerde vardır
Kerem_35
Active Level 9
Galaxy A
Ayrıca daha şarjınız 27 sonuçları %2-5 arası kontrol edin
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ekran süresinin düşmesi yazılımsal hata sonucu oluşmuş olabilir veya batarya bozulma aşamasına girmiş olabilir bu iki sebepten birisi büyük bir ihtimal.
Bunu anlayabilmek çok basit.
Yeni gelecek Yazılım güncellemesini bekleyin Eğer yeni gelen yazılım güncellemesi sorununuzu çözerse ekran süresi eskisi gibi olursa Demek ki bu durum yazılımsal hata kaynaklıydı.
Eğer batarya bozulduysa da yeni gelen yazılım güncellemesi sorunu çözemez Ve gittikçe ekran süresi düşer Bu sayede bataryanın bozulduğunu da anlayabiliriz.
gazman
Active Level 5
Galaxy A
Saat uygulmasinda ne yaptin hocam merak ettim 🙂
Galaxy A
5 saat boyunca saat uygulamasında ne yaptınız? 🤔
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Muammer mayda,

Cihazınızın yazılım sürümü güncelse ve Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek-Tanılama-Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki yönergeleri takip ederek "Güç/Batarya/Şarj" bölümüne giriş yapabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​​