cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A52 açılmıyor

(Topic created on: 04-05-2025 11:20 AM)
205 Views
sudeddy
Active Level 1
Options
Galaxy A

Bugün sabah gelen güncellemeyi ben bakmıyorken indirmiş bana sadece yeniden başlat ekranı geldi bende tamam dedim ama telefon kapandı ve şimdi geri açılmıyor şarjı da vardı şarja takılınca şarj olmuyor tamamen kapandı telefon. Sistem güncellemesinin ne olduğuna bakmamıştım nası bir güncelleme telefonu kapatıp açılmasını engeller

12 Comments
Galaxy A
Telefon açılırsa fabrika ayarlarına sıfırla ve ya komple hard reset atın telefona yazılımsal hata oluşmuştur büyük ihtimalle ya da yeniden odin ile yazılımı yükleyin A52 türkiye yazılımını bulun samfriwden yeniden yazılımını yüklersen bu tür hatalar bir daha olmaz 😊
sudeddy
Active Level 1
Galaxy A
Telefon direkt açılmıyor hiç açılış ekranı bile gelmiyor açılırsa format atarım ama açılmazsa ne yapcağımı bilmiyorun
Galaxy A
Anakartın değişmesi gerekiyor hiç tepki yoksa bu gün samsung yetkili servisine götürebilmen şansın varsa götür gün içinde akıllı servis varmı bulunduğun yerde
sudeddy
Active Level 1
Galaxy A
Telefoncuya götürüyorum yetkili servis burdan çok uzakta
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Telefoncu eğer güvendiğiniz biri değilse bence götürmeyin. Musait olduğunuz bir zamanda yetkili servise götürün.
Galaxy A
Çok uzakta servis öylemi telefoncu yapamaz bence samsung servis daha iyi ama sen bilirsin garantisi de bitmiş zaten kendi servisi ücret karşılığında yapar telefoncuda ücret alır
Atakan63
Active Level 8
Galaxy A
Benim elimde a52 vardı 1mart güncellemesi gelmiş en son yaptım sorun çıkmadı güncellemede hata oluşmuş olabilir bence telefonu ya kople sıfırla yada samsung destek bi yaz bence.
sudeddy
Active Level 1
Galaxy A
Samsung destek yetkili servise yönlendirdi ama bana oldukça uzak ben tanıdık telefoncuya götürüyorum o yapamazsa mecbur yetkili servise götürürüm haftaya
Galaxy A
Telefonu yapamazsa o zaman haftaya götürürsün samsung yetkili servisine