cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A52 SON GUNCELLEME

(Topic created on: 09-15-2022 04:02 PM)
Sirer
Active Level 3
Options
Galaxy A

Son guncellemeden sonra bazi uygulamalar ve ara gecislerde donma olayi yasiyan arkadaslar varmi nezaman duzelir bu ya 3 aylik cihaz morelimi bozdu .

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Sirer,

Gönderilen raporların incelenmesi ve nedenlerin tespit edilmesi, biraz zaman alabilir. Samsung Members üzerinden göndermiş olduğunuz herhangi bir hata raporuna uzun süre dönüş alamadıysanız, hata raporunu tekrar göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm

Cihazınızın kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum Samsung menbırs
Uygulamasına girdikten sonra destek seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden hata raporları seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden cihazınıza uygun olacak şekilde bir hata seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisine bütün sorunları ayrıntılı bir şekilde yazın sorununuzun sıklığını seçip raporu gönderdikten sonra uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin raporunuz tamamen gönderildiği zaman bir bildirim gelecektir yetkililer cihazınızı inceledikten sonra uygulama üzerinden bir geri dönüşü sağlayıp ne yapmanız gereken hakkında bilgilendirmesini yapacaklardır
Bu durum yazılımsal hata olma ihtimali de var
0 Likes
Sirer
Active Level 3
Galaxy A
:) aleykumselam 2 ci gonderisim cevap yok
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
40 gün içerisinde geri dönüş yapıyorlar diye biliyorum 40 gün en geç miktar birkaç gün sonra geri dönüş yaparlar diye tahmin ediyorum Siz yine de fırsatınız oldukça hata raporu gönderin
0 Likes
Sirer
Active Level 3
Galaxy A
Yetkili servis diyor 1 hafta herkes bisey diyo cozemedim valla
0 Likes
galaxyxda
Active Level 6
Galaxy A
Kardeşim bende aynı modeli kullanıyorum, aynı sorunu bende yaşadım, sıfırlayınca cihaz kendine gelmişti.
0 Likes
Sirer
Active Level 3
Galaxy A
Bende duzelmiyor gardasim 2 kere attim valla guncelleme gelcekmis gene takvimden baktimda ocak diyo 29 u beklicez bakalim
0 Likes
witcherx
Active Level 5
Galaxy A
A serilerinde kalite ve optimizasyon yerlerde almayın aldırtmayın
0 Likes
Sirer
Active Level 3
Galaxy A
Valla son guncellemeyi bekliyorum eger duzelmesse sorun cizik nokta hatasiz 3 aylik cihaz satcam direk iphone kaldigim yerden devam etcem SAMSUNG DUYUN GORÜN YORUMLARİ
0 Likes
witcherx
Active Level 5
Galaxy A
Bende A52s kullanıyorum al birini vur ötekine xiaomide bile yaşamadığım sorunları bu telde yaşıyorum.. 800 nit parlaklık demişsiniz 600 nitlik mi 10t bu cihazdan daha parlak ekranı sizin utanmanızda mı yok yalancısın SAMSUNG
0 Likes