cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A52 SMS Problemi.

(Topic created on: 12-16-2022 11:04 PM)
250 Views
Avcı_S24Ultra
Active Level 9
Options
Galaxy A
Arkadaşlar Android 13ten sonra smslerde problem yaşıyorum. bu problem operatör ile alakasız. mesela arkadaşım bugün 18.57de bana sms attı, ancak smsin bana ulaşması 20.55 oldu. ekran görüntülerinde de göründüğü gibi sms uygulamasına girince bana ulaşan zaman(20.55) mesaja tıklayınca gönderildiği zaman(18.57) yazıyor. bu neyle alakalı olabilir? veriyi sil yaptım her şeyi yaptım olmadı google mesajları öneren var onu kullanmak yerine samsung smsnuygulamasını kullanmak istiyorum ama bu probleminde nasıl çözeceğimi bilemedim destek olabilecekmya da aynımproblemi yaşayan var mı? eminim vardır ama farkında değildir. bence A52 kullanıcıları bi kontrol edebilir.

image

image

yukardakiler aynı mesaj, biri sms giriş ekranındaki saati gösteriyor bana 20.55'te ulaştı
biri smsi tıklayıp sohbet ekranına girince onun bana gönderdiği saati (18.57)yi gösteriyor

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
TansuYaman
Active Level 8
Galaxy A

Kontrol için farklı bir sim kartı deneyiniz. düzelmezse bilgilerinizi yedekledikten sonra  telefonu sıfırlamanız gerekir.  

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

View solution in context

0 Likes
3 Comments
Adanaliisot
Expert Level 1
Galaxy A
Ayarlarda "tüm ayarları sifirla" ayarını yap
Galaxy A
yaptım ama boş yine düzelmedi, sms uygulamasının da tüm ayarlarını sıforladım yine düzelmedi
0 Likes
Solution
TansuYaman
Active Level 8
Galaxy A

Kontrol için farklı bir sim kartı deneyiniz. düzelmezse bilgilerinizi yedekledikten sonra  telefonu sıfırlamanız gerekir.  

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

0 Likes