cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

#A52 #A53 #A55

(Topic created on: 10-19-2024 10:32 PM)
157 Views
ɖARK
Active Level 1
Options
Galaxy A

Samsung A52 cihazım ile bir video duzenledikten sonra videonun fps değeri düşüyor ve bug oluşuyor telefonu yeniden başlatmama rağmen sorun devam ediyor bu sorun başka #A serisi cihazlarda olan var mi yoksa benim cihazimda mi bir problem var 

5 Comments
Renega
Active Level 6
Galaxy A
deneyeceğim. gif dönüştürme işleminde ciddi çözünürlük düşürüyor onu **bleep** ettim
0 Likes
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy A
düzenleme sonrası fps düşmesi normal ama nasıl bir düzenleme yaptıgını yazarsan farklı bir uygulama önerebilirler.
0 Likes
ɖARK
Active Level 1
Galaxy A
Telefonun kendi galeri uygulaması ile uzun bir videoyu kısalttığımda hem buglar oluyor hemde videonun kalitesi düşüyordu ama bir güncelleme getirdiler galaxy storedan galeriye, şu an biraz daha düzgün çalışıyor
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy A
uygylama ike dene,ben youcut kullanıyorum kesmek için,sıkıştırmak için de videocompressor kullanıyorum.Kslşte kaybı olmuyor.1729375988014_1729375987973_0.jpg
ɖARK
Active Level 1
Galaxy A
Evet bendeki sorun tamda bu uzun bir videoyu kisaltmaya çalişinca kasma ve bug oluyor. Samsung gibi Bir telefon markasının kendi galeri uygulaması böyle saçma bir hata neden ve nasıl yapar anlamış değilim öneriler için teşekkür ederim.