cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A52 şarj sorunu

(Topic created on: 04-10-2023 01:04 AM)
274 Views
Taha2101
Active Level 2
Options
Galaxy A

A52 cihazım normalde şarjı %0 olup kapandığında şarjı 0 olmasına rağmen güç tuşuna basılı tutunca bi kaç saniyeliğinede olsa açılırdı ve bende telefon açık haldeyken şarj ederdim ancak sonradan telefon kapandığı zaman şarja takmadan açılmamaya başladı asıl sıkıntıda şarja takdığımdada fotoğraftaki normalde 1 2 saniye gözüken bi ekranda yarım saat takılı kalıyor yarım saat sonra 0 dan 100 e doğru artmaya başlıyor yani telefon her kapandığında yarım saat boyunca işlevsiz bi şekilde fotoğraftaki gibi takılı kalıyor

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
cihazı sıfırlayın eger düzelmezse Detaylı bilgi almak için Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp destek alın veya uzaktan erişim talebi oluşturun. 4447711

View solution in context

2 Comments
yusuff44
Active Level 4
Galaxy A
Merhaba ben de bu aynı sorunu galaxy a70 cihazımda yaşıyordum, basit bir yolu var cihazın arkasında tam orta kısmına bastır biraz yukarısına ve biraz aşağısına basınç uygula bir dene düzelir diye umuyorum
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
cihazı sıfırlayın eger düzelmezse Detaylı bilgi almak için Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp destek alın veya uzaktan erişim talebi oluşturun. 4447711