cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A51

(Topic created on: 04-14-2021 05:02 AM)
258 Views
_Legend_
Active Level 5
Options
Galaxy A
Telefon pubg mobili game launcher den sildi arayüzde donmalar var hatta bi keresinde youtube ve ınstagramın ekranları bir araya geldi çoklu pencere filanda yapmadım ayrıca telefon son günlerde çok ısınıyor elimi yakıyor kameranın altı 30 gb yer kaplıyorum telefonda dahili 100 gb yakın boş ayrıca sd kart var o bile 1 gb dolu bile degil niye bu kadar ısınıyor ve kasıyor çözemedim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy A

Cihazın güncellemeleri varsa onları kontrol etmelisin. yaşadığın sorunların çözümü için, yedekleme ve sıfırlama yaparak kontrol edebilirsin. birde günde en az 1 kere cihazı kapatıp açmayı ihmal etmezsen daha iyi olabilir. Isınma durumu elini yakacak derecedeyse, cihazı servise götürmelisin. 

View solution in context

0 Likes
6 Comments
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Bazı SD kartların okuma hızları düşük olduğu için buna benzer sorunlar yaşamana sebep olabilir cihazın ısınmasını da neden olur game launcher otomatik olarak oyun olarak yüklenen uygulamaları alır ve oradan sen o oyunu kaldırmadığın sürece de orada kalır oyunu kaldırıp yeniden yükleme yaparsan sorun kısmen çözülebilir ama cihazda bulunan SD kart cihaza kasma ve ısınma yönünde etkisi vardır
_Legend_
Active Level 5
Galaxy A
Samsung evo plus 32 gb
0 Likes
_Legend_
Active Level 5
Galaxy A
Bence onla optimize edilmiş bir kart diye düşünüyorum bilerek samsung aldım uyumlu olsun diye
0 Likes
Galaxy A
Game launcher'ı kapat o iyi değil.ben denedim ondan girince fps biraz düşüyor ama normal direk oyuna ana ekrandaki ikondan girince hiçbir sorun olmadan çalışıyor.kısaca eğer iyi bir oyun deneyimi istiyorsanız hiçbir eklenti vs kullanmadan direk oyunu hiçbirşey olmadan başlatın max verimi alırsınız.ısınma konusuna gelince son zamanlarda belki eğer internette gezdiğiniz bir siteden yanlıslıkla virus yüklenmiş olabilir bu tip şeyler genelde arka planda çalışır bu sebeple cihazın ısınmasına ve şarjın çabuk bitmesine sebep olur benim size verebileceğim en iyi tavsiye madem hafızanız hazır o kadar dolu da değilken cihazınızı bi fabrika ayarlarına sıfırlayın kutudan çıktığı halinden farkı kalmaz(ilk günlerde ve sıfırladıktan sonra uygulama yükleme , senkronuzasyon optimizasyon vs. cihazınız biraz ısınabilir ve şarjı biraz daha hızlı gidrbilir ama endiselenmeyin bubsadece telefonu aldığınız ilk bir iki günde ve sıfırladığınız zamanlarda olur)umarım yardımcı olabilmişimdir
_Legend_
Active Level 5
Galaxy A
Saol kardeşim peki şöyle bir sorum var ben bu telefonu aldıgımdan beri arayüzde donma kasma var bir çok launcher denedim en iyisi nova sence nova mı one uı mı
0 Likes
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy A

Cihazın güncellemeleri varsa onları kontrol etmelisin. yaşadığın sorunların çözümü için, yedekleme ve sıfırlama yaparak kontrol edebilirsin. birde günde en az 1 kere cihazı kapatıp açmayı ihmal etmezsen daha iyi olabilir. Isınma durumu elini yakacak derecedeyse, cihazı servise götürmelisin. 

0 Likes