cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A51

(Topic created on: 12-02-2020 10:56 PM)
312 Views
engineer35
Active Level 3
Options
Galaxy A

Daha 4 gün önce aldığım A51 modelinde arka plana aldığım uygulamalar arası geçiş yaparken kasma oluyor. Cihazi cok kullanmamama ragmen şarjı aşırı derecede hızlı bitiyor. Cihazı çok beğenerek aldım. Öğrenciyim ve şuanda o kadar pişmanım ki aldığım için. Birikmiş bütün paramı bu cihaza yatırdım. Sonuç ne peki büyük bir hayal kırıklığı. Acil bir çözüm önerisi bekliyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Cihazda Yazilimsal sorun vardir.
Bu sorun yeni bir güncelleme ile düzelecektir.

Suan sadece yapabileceğimiz sey Samsung Members üzerinden hata raporu göndermek.
Hata raporu gondermek için:
Samsung Members ana menüsündeki artı(+)ikonuna tıklayarak hata raporu göndere bas ve sorununuza uygun olan seçeneği seçip sorununuzu anlatıp gönderin.
(Hata raporuna en geç 2 gün içerisinde yanıt verilmektedir)

View solution in context

Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Bu sorun yazılımsal benziyor sorun büyük ihtimalle düzelir ama samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim birde kardeşim

Yeni gelecek yazılım güncellemsini beklemeniz tavsiye ederim

View solution in context

14 Comments
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Cihazda Yazilimsal sorun vardir.
Bu sorun yeni bir güncelleme ile düzelecektir.

Suan sadece yapabileceğimiz sey Samsung Members üzerinden hata raporu göndermek.
Hata raporu gondermek için:
Samsung Members ana menüsündeki artı(+)ikonuna tıklayarak hata raporu göndere bas ve sorununuza uygun olan seçeneği seçip sorununuzu anlatıp gönderin.
(Hata raporuna en geç 2 gün içerisinde yanıt verilmektedir)
engineer35
Active Level 3
Galaxy A
teşekkür ederim
0 Likes
engineer35
Active Level 3
Galaxy A
Düzelir mi peki şuanda olumlu bir cevap almaya çok ihtiyacım var
SamsungAAA51
Active Level 10
Galaxy A
kaç aylık kyk kredim gitti bu telefona bende o kadar pişmanım ki 6 buçuk ay oldu dahada bozulmadan ileri gitmiyor daha bir düzelme görmedim
0 Likes
engineer35
Active Level 3
Galaxy A
kasma devam ediyor mu
0 Likes
SamsungAAA51
Active Level 10
Galaxy A
aşırı kasma yok bende bazen bi sayfa da falan takılma oluyor animasyonları kapattım ben ama şarjı gittikçe kötüye gidiyor
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Bu sorun yazılımsal benziyor sorun büyük ihtimalle düzelir ama samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim birde kardeşim

Yeni gelecek yazılım güncellemsini beklemeniz tavsiye ederim
engineer35
Active Level 3
Galaxy A
ne zaman gelecek bir bilginiz var mı acaba
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
cihaz 3 aylık güncelleme programında bulunmaktadır yani ne zaman geleceği bilmiyorum maalesef