cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A51 yeniden baslatma

(Topic created on: 04-06-2021 08:33 AM)
285 Views
HYMG
Active Level 8
Options
Galaxy A
Arkadaslar dademin insde geziyodum bi an telefon 
Kendini yeniden başlatti sebebi nedir ? Hata raporu yolladim .

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
Galaxy A
Hata raporu göndermişsin sonucu bekle inceleme sağlandıktan sonra gelen bilgiyi uygula bu yaşadığın sorun bu şekilde devam eder veya artarsa cihazını yedekle sıfırla yine olmazsa servis merkezine teslim etmelisin.

View solution in context

0 Likes
9 Comments
mhmmd-altan
Active Level 7
Galaxy A
Günde kaç kere oluyor eger 1 kere oluyorsa bi ozellikten dolayıdır.
0 Likes
HYMG
Active Level 8
Galaxy A
Yarim saat önce oldu android 11 gelmeden öncede böyle olmuştu .2 kere falan
0 Likes
mhmmd-altan
Active Level 7
Galaxy A
Yani telefon çok zorlanıyorsa biyerden sonra yeniden başlatabilir
0 Likes
mhmmd-altan
Active Level 7
Galaxy A
Oyüzden bi işlemci ve ram kullanımına bakın derim ve mcafee yükleyerek işlemci kullanımını boşaltabilirsin
0 Likes
mhmmd-altan
Active Level 7
Galaxy A
Endişelenmeyin mcafee samsung onaylıdır gönül rahatlığıyla indirip kullanabilirsiniz
0 Likes
mhmmd-altan
Active Level 7
Galaxy A
Çözüm olarak kabul edersen sevinirim
0 Likes
HYMG
Active Level 8
Galaxy A
Cihaz bakimi yaptim herhangi bir sey yok rami bosaltip guvenlik tarayicida yaptim bilmiyorum hata raporu yolladim 2 kere yaniti beklicem bide bir şey sormak istiyorum bu uygulama çöktü ne demek ne anlama gelir google ve instagram cökmuş anlamadim acaba onlardan sebep mi yeniden başlatti ??
Zeyneb34
Active Level 1
Galaxy A
Sürekli oluyorsa bu sorun güncelleme hatası olabilir. Ya da Anakart sorunu vardır. Ben de aynı durumla karşılaşmıştım bu iki sorunu söylemişlerdi. Servise verdim düzeldi
0 Likes
Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
Galaxy A
Hata raporu göndermişsin sonucu bekle inceleme sağlandıktan sonra gelen bilgiyi uygula bu yaşadığın sorun bu şekilde devam eder veya artarsa cihazını yedekle sıfırla yine olmazsa servis merkezine teslim etmelisin.
0 Likes