- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-23-2020 12:15 AM (Last edited 08-23-2020 12:54 AM by User0000004 ) in
Galaxy AGalaxy A51 cihazımın yüz tanımasını kullanıyorum ama yüz tanıması hiç güvenli değil
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-24-2020 08:08 AM in
Galaxy AMerhaba JDFans2020,
Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Cihazınızın kilidini açmak için yüz tanıma özelliğini kullanmadan önce lütfen aşağıdaki uyarıları
aklınızda bulundurun.
• Cihazınızın kilidi, sizin tarafınızdan veya sizin görüntünüz gibi görünen bir şey tarafından açılabilir.
• Yüz tanıma, Desen, PIN veya Şifreden daha az güvenlidir.
Yüz tanıma için önerilerimiz;
• Cihazı, yüzünüzü tanıdıktan sonra kilitli ekranda kaydırma ekran kilidiyle açacak
şekilde ayarlamak istiyorsanız Kilit ekranında kalır tuşuna dokunarak bu özelliği aktif ediniz.
• Fotoğraflardaki veya videolardaki yüzleri tanıma olasılığını azaltmak istiyorsanız,
devre dışı bırakmak üzere Daha hızlı tanıma anahtarı üzerine dokunun. Bu, yüz
tanıma hızını düşürebilir.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-23-2020 01:23 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-23-2020 08:35 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-24-2020 08:08 AM in
Galaxy AMerhaba JDFans2020,
Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Cihazınızın kilidini açmak için yüz tanıma özelliğini kullanmadan önce lütfen aşağıdaki uyarıları
aklınızda bulundurun.
• Cihazınızın kilidi, sizin tarafınızdan veya sizin görüntünüz gibi görünen bir şey tarafından açılabilir.
• Yüz tanıma, Desen, PIN veya Şifreden daha az güvenlidir.
Yüz tanıma için önerilerimiz;
• Cihazı, yüzünüzü tanıdıktan sonra kilitli ekranda kaydırma ekran kilidiyle açacak
şekilde ayarlamak istiyorsanız Kilit ekranında kalır tuşuna dokunarak bu özelliği aktif ediniz.
• Fotoğraflardaki veya videolardaki yüzleri tanıma olasılığını azaltmak istiyorsanız,
devre dışı bırakmak üzere Daha hızlı tanıma anahtarı üzerine dokunun. Bu, yüz
tanıma hızını düşürebilir.
Teşekkürler.
MOD