cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A51 yüz tanıma saçmalığı

(Topic created on: 08-23-2020 12:15 AM)
814 Views
SDY_05
Active Level 7
Options
Galaxy A

Galaxy A51 cihazımın yüz tanımasını kullanıyorum ama yüz tanıması hiç güvenli değil 

1 sene önce çektiğim bir fotoğrafı telefonun ekranına tutuyorum hemen kilidi açıyor
Aynada yansımama çeviriyorum hemen kilidi açıyor 
Telefonu annemin yüzüne tuttuğumda bile kilidi açıyor ( 2 defa oldu ve annemin yüzü kayıtlı değil)
Alternatif görünüm ekledim verileri sildim ama aynı bundan önce galaxy A10 kullandım onun yüz tanımasında böyle olmuyordu (1 defa oldu sadece)
Telefonu bir yerde bırakamıyorum çünkü kim eline alırsa açılıyor 
Acilen güncelleme gelmeli.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba JDFans2020,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazınızın kilidini açmak için yüz tanıma özelliğini kullanmadan önce lütfen aşağıdaki uyarıları
aklınızda bulundurun.

• Cihazınızın kilidi, sizin tarafınızdan veya sizin görüntünüz gibi görünen bir şey tarafından açılabilir.

• Yüz tanıma, Desen, PIN veya Şifreden daha az güvenlidir.

Yüz tanıma için önerilerimiz;

•  Cihazı, yüzünüzü tanıdıktan sonra kilitli ekranda kaydırma ekran kilidiyle açacak
şekilde ayarlamak istiyorsanız Kilit ekranında kalır tuşuna dokunarak bu özelliği aktif ediniz. 

•  Fotoğraflardaki veya videolardaki yüzleri tanıma olasılığını azaltmak istiyorsanız,
devre dışı bırakmak üzere Daha hızlı tanıma anahtarı üzerine dokunun. Bu, yüz
tanıma hızını düşürebilir.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

3 Comments
omerdmrkrn
Active Level 7
Galaxy A
annenizin yuzu haric digerleri normal cunku 3 boyutlu degil 2 boyutlu yuz tanima sistemi oldugu icin resimde acilir en guvenlisi parmak izi veya pin koymaniz
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aylardan hızlı tanımayı kapatın.
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba JDFans2020,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazınızın kilidini açmak için yüz tanıma özelliğini kullanmadan önce lütfen aşağıdaki uyarıları
aklınızda bulundurun.

• Cihazınızın kilidi, sizin tarafınızdan veya sizin görüntünüz gibi görünen bir şey tarafından açılabilir.

• Yüz tanıma, Desen, PIN veya Şifreden daha az güvenlidir.

Yüz tanıma için önerilerimiz;

•  Cihazı, yüzünüzü tanıdıktan sonra kilitli ekranda kaydırma ekran kilidiyle açacak
şekilde ayarlamak istiyorsanız Kilit ekranında kalır tuşuna dokunarak bu özelliği aktif ediniz. 

•  Fotoğraflardaki veya videolardaki yüzleri tanıma olasılığını azaltmak istiyorsanız,
devre dışı bırakmak üzere Daha hızlı tanıma anahtarı üzerine dokunun. Bu, yüz
tanıma hızını düşürebilir.

Teşekkürler.

MOD