cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A51 vs A52

(Topic created on: 08-25-2021 07:08 PM)
107 Views
GökhanGll
Active Level 4
Options
Galaxy A

A51 den oyun performansı ,arayüz takılmaları, ısınma gibi nedenlerden ötürü memnun değilim hatta aldığıma pişmanım fakat samsung telefonları kullanılış açısından çok seviyorum bi sıkıntım yok. Bidaha samsungun kendi işlemcisi ile piyasaya sürdüğü telefonlardan da uzak durucam zaten. A52 ye geçmek ne kadar f a r k  yaratır bu saydığım konularda, ikisini de kullananlar aydınlatabilir mi? 

12 Comments
SNSNSNSNSSN
Active Level 8
Galaxy A
Hangi mantıkla öneriyosun ? İşlemci desen daha kötü ( kafa kafaya hemen hemen) Eski seri cihaz. Kronik batarya sorunu var. oyunda kasma donma yapıyor. Hangi mantıga sığdırarak daha eski cihaz olmasına ve daha pahalı olmasına göre cihaz öneriyosun. Forumda fazla bir bilgin cihazlar ve teknolpji hakkjnda bilgin olmadıgını düşünüyorum. Yalan ve yanlış bilgi dağıtımı yapıyorsun.

A51 den A52 ye geçersen dostum açık bit şekilde söyleyeyim oyunda **bleep** yaşamayacaksın. Yine kascak doncak. ekran 90 hz kameralar tamam iyi ama batarya da da çom bi artı almıyacaksın. Oyun için uygun değil ama geri kalan şekilde üzmüyor. Başka marka düşünmediğin için öneride bulunmuyorum. A51 a52 a71 a72 bunlar işlemci, oyun yönünde hemen hemen aynılar :(
GökhanGll
Active Level 4
Galaxy A
Sağol bunu değerlendireceğim
Galaxy A
Valla çağ atlamış olursun f ark cidden var