cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A51 vs A52

(Topic created on: 08-25-2021 07:07 PM)
246 Views
GökhanGll
Active Level 4
Options
Galaxy A

A51 den oyun performansı ,arayüz takılmaları, ısınma gibi nedenlerden ötürü memnun değilim hatta aldığıma pişmanım fakat samsung telefonları kullanılış açısından çok seviyorum bi sıkıntım yok. Bidaha samsungun kendi işlemcisi ile piyasaya sürdüğü telefonlardan da uzak durucam zaten. A52 ye geçmek ne kadar f a r k  yaratır bu saydığım konularda, ikisini de kullananlar aydınlatabilir mi? 

12 Comments
izuna
Active Level 8
Galaxy A
poco x3 pro al kardeşim
poco da snapdragon 860var a52de 720g var sadece bu bile a52 almamak için bir sebep a52 90 poco 120hz diğer farklara sen bakabilirsin Ayrıca poco da sıvı soğutma da var

A52: 4500TL
Poco X3 PRO : 3500TL
GökhanGll
Active Level 4
Galaxy A
Fiyat olsun işlemci olsun güzel de ben Samsung dan devam etmeyi düşünüyorum yinede sağol
izuna
Active Level 8
Galaxy A
sıkıntı yok pişman olursun 😊
GökhanGll
Active Level 4
Galaxy A
Öyle olursa çözüm olarak bidaha Samsung almam herhalde 2. şans verişim olur 3 olmaz.
0 Likes
izuna
Active Level 8
Galaxy A
yani kanka ben senin için söylüyorum ben bisey kaybetmem bi sürü kullanıcı şikayet ederken almak me kafar mantıklı araştır bence sen bilirsin tabi
ssssss3
Active Level 9
Galaxy A
Bayagi f4rk yaratir fakat A52de de arayuz takilmasi, oyununa gore dusuk performans olacak. O konularda kusursuz bir sey istiyorsaniz flagship telefon bakmaniz lazim. Fiyatlar ne kadar bilmiyorum ama A52 fiyatina S10 bile tercih edilebilir. Her orta segment cihazda takilma vs. oluyor.
GökhanGll
Active Level 4
Galaxy A
Teşekkürler
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
A52 guzel a51 gore bi cok ozelik gundelik hayat icin basarili
01a65
Expert Level 2
Galaxy A