Original topic:

A51 tuşlar

(Topic created on: 03-07-2023 10:03 PM)
435 Views
Kaantks-A51-S24FE
Expert Level 3
Options
Galaxy A
Merhaba bugün telefonumu bugün yere düşürdüm ve ses açma kapama tuşları bozuldu yan tuşta ise kendi kendine tıklıyor değişimi ne kadar olur bilgi alabilirsiniz veya ne yapmam gerek
10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Evde mi düşürdün telefonu
Galaxy A
Hayır sert bir beton yere düşürdüm ilk baktığımda bir şey yoktu kılıf toz olmuştunsadece bir süre sonra ses açma ve kapama taşlarının çalışmadığını ve yan tuşun kendi kendine tıkladığını **bleep** ettim ve yazarken telefonum sürekli kapanıyor yani yan tış kendi kendine tıklıyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
O zaman kötü olmuş
Galaxy A
Evet neyseki kılıf vardı daha kötü olabilirdi kameralarda gidebilirdi şimdi idare edicem bir şekilde
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
tuşun altındaki ince buton şeridi yerinden oynadıgı için basılı kalıyordur arada bir.Teknik servise verin 1 saat sürmez.
Galaxy A
Nasıl düzeltilir
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
sen açma,onlar ısıtarak açıp,geri yapıştırıyor.
Galaxy A
Tamam ama şöyle bir şey var benim telefonumun geniş açılı kamerası bozulmuştu aynı şekilde açarken hata veriyordu şimdi kendi kendine düzeldi bununda düzelme ihtimali varmı
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
kendi kendine düzelmesi için zananka yerine oturmasını beklemen gerekir ama sorunun boyutunu bilmiyoruz.Kameradaki sorun belki sadece sensördeydi ve düzeldi bunu bilemeyiz.