cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A51 silikon kamera lens korumalı

(Topic created on: 07-08-2022 02:24 AM)
175 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar a51 silikon kamera lens korumalı kılıf var taktım sizce birşey olur mu zarar verir telefon

9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Verebilir de vermeyebilir de zamanla deneyince görürsün kardeşim benim. Ama burada kullanan var mıdır bilmiyorum bekleyelim bakalım ne cevaplar gelecek 🙃
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ben çıkardım ama sonra takarım ne olur ne olmaz şeffaf kılıf kullandım eski zaten
Galaxy A
Silikon kilif yerine lansman kilif kullanman daha iyi olur lansman kilif arkası yumusak olup telefona zarar verme silikon ozellike sefaf kilif kirlenince arka tarafta toz partikulleri yapisir a51 in kronik sorunlarindan biri kasa kirlenmesi şarj almamasi ve patlak höparlördür..
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Anladım teşekkür ederim ama ben şeffaf kılıf kullandım kamera lens koruma kılıfı çıkardım ne olur ne olmaz
BurakBese
Active Level 6
Galaxy A
hocam merhaba bende samsung shop'dan alınmış orijinal silikon lansman kılıfından var. yumuşak olduğu doğru, telefona tam oturduğu doğru yalnız aşırı toz yapışıyor. ayrıca bence olmasına da gerek yok ama arka kamera ve ekranı korumak için fazladan yükseklik bırakmamışlar. epey ince bir kılıf yani. almadan önce. bunları da gözden geçirin. spigen'in kılıflarını öneririm çok şık değiller ama sağlamlık bir numara.
Besiktask
Active Level 7
Galaxy A
Yükseklik hiç bir kilifda yok lansman ayağına götürüyorlar parayı
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Çıkardım ben kılıfı eskisi taktım endişelendim de birşey olur diye
Besiktask
Active Level 7
Galaxy A
Ben yıllardır kamera korumalı kullanıyorum hiç bi sikintisini görmedim S20 fe ve a72 ye ikiside kamera korumalı lansman dedikleri kaba biraz tercih meselesi tabi
Besiktask
Active Level 7
Galaxy A
Olmaz neden olsunki ben yıllardır kullanıyorum