- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Öncelikle merhaba samsung Türkiye. Ben a51 05.02.2021 tarihinde aldım ve o günden bugüne oyun eklentilerini kullaniyorum ve 3 aydır oynadığım oyunda fps dalgalanması yaşıyorum yardım edermisiniz ?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-06-2021 04:18 PM in
Galaxy ABazen kullanıcı olarak telefonu kapatmayı veya gereksiz uygulamaları silmeyi unutuyoruz. En son cihazımı ne zaman kapattığımı bilmiyorum mesela ve bu büyük bir hata.
Telefonunuzu kapatıp tekrar açın düzenli olarak ve, yedekleme ve sıfırlama yaparak kontrol edin. Büyük ihtimalle sorun ortadan kalkacaktır. Eğer sorun devam ederse, oynadığınız oyunun güncellemesinden kaynaklı olabilir. geliştiricisine mesaj atın.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-06-2021 04:18 PM in
Galaxy ABazen kullanıcı olarak telefonu kapatmayı veya gereksiz uygulamaları silmeyi unutuyoruz. En son cihazımı ne zaman kapattığımı bilmiyorum mesela ve bu büyük bir hata.
Telefonunuzu kapatıp tekrar açın düzenli olarak ve, yedekleme ve sıfırlama yaparak kontrol edin. Büyük ihtimalle sorun ortadan kalkacaktır. Eğer sorun devam ederse, oynadığınız oyunun güncellemesinden kaynaklı olabilir. geliştiricisine mesaj atın.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-06-2021 04:33 PM in
Galaxy A