cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A51 pil perfonmansı berbat aldığıma pişmanım

(Topic created on: 03-25-2020 03:37 PM)
211 Views
altancamli
Active Level 3
Options
Galaxy A

Telefonun bataryası çok kötü **bleep** kullanımda sabah 7den akşam 7ye 12 silindirli motor gibi bataryayı emiyor. aldığıma pişman oldum. sene olmuş 2020 1 günlük batarya nedir diye sormak istiyorum. bu telefonla birlikte power bank almak lazım. alalı 1 hafta oldu. telefon eskidikce herhalde 5 saate duser pil omru. bildigimizden sasmayalim diye samsung aldim. hiç hoşnut değilim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merahaba altancamli & 3529Verep,

Ben Yeşil. Samsung Forum moderatörüyüm. Sizden gelen talep, öneri ve şikayetleri her zaman iletmekteyiz. Bu gibi talep, öneri ve şikayetlerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan iletebilirsiniz.

Pil durumu, kişisel kullanıma göre değişiklik göstermektedir.  Dilerseniz, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

9 Comments
ismails9
Active Level 5
Galaxy A
güncelleme düzelebilecek bir seydir belki veya desteğe yazabilirsiniz
0 Likes
altancamli
Active Level 3
Galaxy A
bataryanın amperini yukseltilerse duzelir, yazılım cozmez, donanımla cözulur, son surumu kullaniyorum.
0 Likes
Smg711
Active Level 3
Galaxy A
a51i 3 arkadaşım kullanıyor ama onlar 1-1.5 gün gidiyor diyorlar ve oyun da oynuyorlar.
0 Likes
Galaxy A
herkezin çesitli sorunları var şarj suresi başta samsung kulak tıkamış kendince güncelleme takvimi var kullanıcılar muzdarip ben bildigimi okurum mantıgı
0 Likes
xxxxx61
Active Level 6
Galaxy A

Belki de bu modeli kullananların pek çoğunda pilin hızli tukenmesi sorunu var.Sorunumuzu burda her ne kadar dile getirsek "sari,pembe,yeşil,siyah moderatorler :)"kendilerince birşey çaliyor yani sorunu olan kimseye de yararli olsa da pişman olmasak😡Yazık yazık şu koskoca samsung ailesine........Hadi moderatörler yazin

ismails9
Active Level 5
Galaxy A
belki mart ayı güncellemesi ile düzelir inşAllah
0 Likes
xxxxx61
Active Level 6
Galaxy A
Zaten android 10 ile gelmedi mi yani iyilestirme güncelleştirmesi mi
0 Likes
ismails9
Active Level 5
Galaxy A
her ay gelen performans güncellemesi geliyo ayrı olarak
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merahaba altancamli & 3529Verep,

Ben Yeşil. Samsung Forum moderatörüyüm. Sizden gelen talep, öneri ve şikayetleri her zaman iletmekteyiz. Bu gibi talep, öneri ve şikayetlerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan iletebilirsiniz.

Pil durumu, kişisel kullanıma göre değişiklik göstermektedir.  Dilerseniz, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD