cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A51 model telefonda Ekran Döndürme kilitli haldeyken dönmesi

(Topic created on: 01-02-2023 11:14 AM)
MaVi9
Active Level 2
Options
Galaxy A

Whatsapp ve Facebook gibi uygulamalarda, bazense belli belirsiz uygulamalarda ekranın kilitli olmasına rağmen yatay kullanım sırasında dönme sorunu nedeni nedir?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba MaVi9,

Aynı durumu tekrar yaşamanız halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

4 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba. Cihazınızda oluşan bu sorun ile kaynaklı durumun kontrol edilmesi için Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp uzaktan erişim talebi oluşturun. 4447711
0 Likes
Galaxy A
Yatay döndürme açık kalmış olabilir,eger kapalıysa ve oluyorsa sıfırla cihazı.
0 Likes
MaVi9
Active Level 2
Galaxy A
cihazı bir kere sıfırladım bu sorun düzelmedi.
Yatay çevirme hiçbir zaman açık değil ben hep kapalı kullanıyorum.
Sorunun bence yazılımsal bir hatadan kaynaklandığını düşünüyorum.
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba MaVi9,

Aynı durumu tekrar yaşamanız halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​