cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A51 kilit ekranında sorun

(Topic created on: 04-25-2022 11:13 PM)
FRKYLDZ
Active Level 3
Options
Galaxy A
A51 kullaniyorum ve nasıl açıklayacağımı aslında tam bilmiyorum fakat şöyle anlatayım çift tıklıyorum ve telefon ekranı açılıyor parmak izini okutuyorum (bildiğiniz gibi a51 de ekrandan parmak izi okuma var) sonra telefon açılır gibi oluyor ama o ekranda soluk bir şekilde kalıyor sonra güç turundan kapatıyorum tekrar acıyorum deseni giriyorum yine aynısı oluyor en son çare olarak güç tuşuna basılı tutuyorum ve yeniden başlatıyorum fakat yeniden başlatırken herhangi bir sıkıntı olmuyor anlayamadım sizede nasıl açıklayabilirim gerçekten bilmiyorum ilk defa böyle bir şey yaşıyorum 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Samsung80
Active Level 7
Galaxy A
Telefonu sıfırlayın. Ardından aynı sorunlar devam ediyormu kontrol edin. Eğer devam ediyorsa dokunmatik ekranla ilgili problem olabilir servise yollayın.

View solution in context

0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba FRKYLDZ,

Bir çok kişide aynı sorun varsa incelememiz için durumun videosuyla birlikte, Samsung Members uygulaması içerisinden " Yardım alın > Geri bildirim gönder > Hata Raporları bölümünden sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

5 Comments
Solution
Samsung80
Active Level 7
Galaxy A
Telefonu sıfırlayın. Ardından aynı sorunlar devam ediyormu kontrol edin. Eğer devam ediyorsa dokunmatik ekranla ilgili problem olabilir servise yollayın.
0 Likes
kaantks2925-A51
Active Level 10
Galaxy A
Bazen bendede oluyor biraz bekle belki olur
ssadecefatih
Active Level 6
Galaxy A
Aynısı bende de var aynısı tam olarak yeniden başlatınca düzeliyor telefonum a71 cidden çok sıkmaya başladı allah aşkına söyleyin çözümünü
NICEA
Active Level 3
Galaxy A
Ekran kilidi ayarlarını sıfırlayın benimde sorun vardı çözüldü
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba FRKYLDZ,

Bir çok kişide aynı sorun varsa incelememiz için durumun videosuyla birlikte, Samsung Members uygulaması içerisinden " Yardım alın > Geri bildirim gönder > Hata Raporları bölümünden sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​