cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A51 kendi kendine resetleme

(Topic created on: 01-03-2023 02:57 PM)
167 Views
FurkanYigit
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

A51 model telefonum sürekli kendi kendine resetliyor ve kullanamıyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba FurkanYigit,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
6 Comments
FurkanYigit
Beginner Level 2
Galaxy A
Sıfırladım otomatik yeniden başlatmaya kapalı hiç bir şekilde düzelmedi
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba. Gönderinizde yaptığınız yorumda söylemiş olduğunuz menüsel işlemleri yapmanıza rağmen cihazınız düzelmedi ise detaylı kontrol edilmesi için cihazınızı Samsung ve yetkili servis merkezine teslim etmenizi tavsiye ederim Samsung servisi hakkında bilgi öğrenmek için müşteri hizmetlerini arayın. 4447711
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Eğer sıfırlamana rağmen düzelmediyse o zaman en yakın servise kutu garanti belgesi kullanma kılavuzu ve şarj aleti ile servise götürecen gittin servis akıllı servis ise 1 saatte yapıp verir sana donanımsal sorun gibi duruyor senin sorunun.
0 Likes
FurkanYigit
Beginner Level 2
Galaxy A
Yazılımını tekrar yüklüyorum hocam olmazsa göndereceğim teşekkür ederim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Rica ederim yazılım ile olmazsa servise götürürsün.
0 Likes
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba FurkanYigit,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes