cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A51 instagram çeviri sorunu

(Topic created on: 06-04-2025 10:23 PM)
91 Views
BülentB
Active Level 1
Options
Galaxy A

Selam. İnstagram'da yorumlar kısmında yorumun altındaki çevirisine bak çalışmıyor. Aslına bak olarak değişiyor ama çeviri yapmıyor. Eğer yorumu görünmeyene kadar ekranı yukarı kaydırıp sonra tekrar aşağı kaydırırsam yorum çevirisi yapılmış olarak gözüküyor :). Saçma sapan bir durum. Uygulamayı sildim tekrar kurdum durum aynı. Yeniden başlat yaptım yine aynı. Eşimde A50 var. İki telefonunda ayarlarını karşılaştırdım farklı bir durumda yok. İnstagram yardım bölümüne iki defa yazdım, cevap yok. Yorumlar kısmına girmeden yani ana ekranda gönderinin açıklama kısmındaki çevirisine bak çalışıyor ama. Başına böyle birşey gelen yada çözümünü bilen varsa sevinirim. Model galaxy A51.

0 Likes
5 Comments
Galaxy A
Instayi sil yine indir olmasa güncelleme ile düzelir
0 Likes
BülentB
Active Level 1
Galaxy A
Önceki mesajımda da yazdığım gibi sildim tekrar yükledim ama sorun devam ediyor. Sorun telefonla ilgili belli. Ama nedir belli değil.
0 Likes
BülentB
Active Level 1
Galaxy A
Önceki mesajımda da yazdığım gibi sildim tekrar yükledim ama sorun devam ediyor. Sorun telefonla ilgili belli. Ama nedir belli değil.
0 Likes
Galaxy A
Cevir çalışması lazım 6.1 deyim şuan çalışıyor
0 Likes
BülentB
Active Level 1
Galaxy A
Biliyorum eşimin telefonda da çalışıyor. Yani uygulama sorunlu değil bence. Telefonda var bir sorun. Araştırıyorum bakalım.