cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A51 batarya

(Topic created on: 09-04-2024 11:21 PM)
222 Views
kaantks-A51-S22
Expert Level 1
Options
Galaxy A

Merhabalar, telefonumun pil sağlığını smart tutor üzerinden baktırdım. Bana gerçek gibi gelmedi batarya sağlığı 1 günde 3 defa falan şarj ettiğim falan oluyor. Sizce nasıl ?

image

10 Comments
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Bu test büyük oranda doğru ve bir günde 3 kez şarj hiç iyi bir şey değil muhtemelen cihazın a34
Galaxy A
A34 mü
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
O cihaz da kronik sorun var ondan öyle dedim ama senin cihazininkide kötü maalesef
Galaxy A
Yakın zamanda değiştirmeyi planlıyorum fakat bulunduğum şehirde servis yok internetten aksam orijinal mi değil mi anlayamayacağım böyle idare ediyorum.
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Anlıyorum 👍
memberhalil
Active Level 7
Galaxy A
Gerçekten öyle Tolga a34lerde sorun var ama ben cihazı dikkatli kullanıyorum 120hz de normal kullanım 7-8 saat 60hz de 10 saati buluyor yazılımla alakalı da 500 döngülerde %100 de çıksa pil sağlığı doğru gelmiyor çünkü ekran süresi az veriyor önemli olan bataryanın performans düşüşünü gozlemleyince garanti kapsamına dahilken pil değişimi istemek eğer garanti de yoksa bence orta segment cihaz için değmez S serisi olsa düşünülür ama başka telefon alma zamanı gelmiştir benim için
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Aynen öyle kardeşim 😊👍
Galaxy A
2021de alınmış + pil döngüsü 500ü geçtiğinde batarya yıpranmaya başlıyor fena değil bence + A51 kullanıyor
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
+ 👍