Original topic:

A51 Yavaş Şarj Deneyimi

(Topic created on: 02-18-2020 08:32 PM)
621 Views
hasankg
Active Level 3
Options
Galaxy A

Arkadaşlar telefonumu alalı yaklaşık 1 hafta oluyor.

İlk aldığım gün şarjın çok hızlı bitmesi beni üzmüştü . Sonrasında telefona yaptığım yüklemeler güncellemelerden sebeptir diye teselli ettiydim kendimi. Sonrasında şarj durumu düzeldi tam 1 gün gitmeye başladı şarj o beni memnun etti .. Kutudan çıkan hızlı şarjıyla şarj ettiğimde tam 1 gün..

Evde annemin telefonunun şarj aleti var normal samsung adaptörü orjinal 1.55 amper olan onlar hızlı şarj değil normal adaptör.
Pazar günü saat akşam 9.45 te taktım şarjımı dibine kadarda indirdim %5 falandı. Bıraktım sabaha kadar şarj olsun diye saat pazartesi sabah 7 olduğunda şarjdan çıkardım. Pazartesi gününü çıkardım akşam eve geldiğimde şarj %70 di . Evdede biraz oynadım %63 şarjdı yattığımda uyurken ekstra güç tassarrufuna alıp bıraktım telefonu . Salı günü yani bugünde hiç şarja takmadım ve bugünüde çıkardı ve şuan %5 şarj ile sizlere bu konuyu yazıyorum.. şuan çok memnunum hızlı şarjla memnundum yavaş şarj ile dahada memnun oldum.. 4000mah hakkını veriyor.

Normal samsung adaptörü ile şarj ederken ayarlarınızdan hızlı şarj özelliğini kapatın..

Geceleri uyurken ekstra güç tasarruf moduna alırsanız hem telefonunuzu daha sağlıklı tutar hemde daha uzun şarj süresi sağlarsınız. Ne kadar az şarjolması bir o kadarda uzun ömürlü olmasıdır bataryanın ..

Şuan telefonda bluetooth , edge ışığı ve yüz tanıma sistemi sorunları dışında ciddi durumlar söz konusu değil ..
Ayrıca bluetooth kulaklık modu olarak çaldığı yerlerde sorun çıkarıyor geçen aracımın a2dp bluetooth özelliği ile şarkı açtım hiçbir sorun olmadı videosunu yüklemek istedim ama boyuttan dolayı kabul etmedi.. onuda sıkıştırıp buraya yükelyicem yakında..
A51 ile ilgili sorun ve çözümleri buradan keşfettikçe yazacağım.
Şuan memnuniyetle kullanıyorum hiçbir problem yok pişman değilim bu telefonu aldığım için..
1 Comment
sayim
Active Level 3
Galaxy A
araç konusunda evet bende araçta bluetooth ile şarki dinliyorum hiç donma olmuyor. sadece kulaklıkta var bu sorun
0 Likes