Resolved! Solved

Original topic:

A51 Sesli yazdırma sorunu

(Topic created on: 02-18-2020 07:42 PM)
9337 Views
aken
Active Level 4
Options
Galaxy A

Telefonum A51, eski kullandığım cihazlarda whatsapp olsun sms olsun genelde elle yazmak yerine konuşarak yazdırıp karşı tarafa gönderirdim. Genelde net konuşurum ve telefon söylediğim kelimeleri doğru yazardı. Samsung Galaxy A51 aldıktan sonra hiç yazdıramadım. Söylediğimi anlamıyor. Satır boş kalıyor. Yanlışta olsa birşey yazmıyor. Ayarlarla mı alakalı acaba. Yardımcı olabilir misiniz?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba aken,

Ben Turuncu. Samsung Forum Moderatörüyüm.

Ayarlar- Uygulamalar- Sağ üst köşedeki üç nokta- Sistem uygulamalarını göster- Samsung klavye- Depolama- Veriyi sil işlemini sağlayalım. Daha sonra;

Ayarlar- Genel yönetim- Dil ve giriş- Ekran klavyesi- Klavyeleri yönet- Samsung Sesli Giriş seçeneğini pasif hale getirerek kontrol edelim. Tüm bu adımlara rağmen sorun devam ediyorsa;

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekebilir. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
ÖmerS
Active Level 6
Galaxy A
ingiliz dilini tanıyor çünkü. türkçe için profilimdeki konuyu inceleyin
0 Likes
aken
Active Level 4
Galaxy A
yazıyı okudum samsung klavye kapatılmıyor
0 Likes
aken
Active Level 4
Galaxy A
0 Likes
ÖmerS
Active Level 6
Galaxy A
samsung klavye değil, samsung sesli girişi kapatmanız lazım.
bende aşağıda görüleceği üzere klavyeleri yönet dedikten sonra samsung sesli giriş çıkıyor. onu kapatınca sorun çözüldü
0 Likes
aken
Active Level 4
Galaxy A
samsung sesli giriş bende yok ohalde. dolayısıyla kapatacak bir şeyde yok.
0 Likes
aken
Active Level 4
Galaxy A
bu resimde olanlar dışında bir şey yok
0 Likes
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba aken,

Ben Turuncu. Samsung Forum Moderatörüyüm.

Ayarlar- Uygulamalar- Sağ üst köşedeki üç nokta- Sistem uygulamalarını göster- Samsung klavye- Depolama- Veriyi sil işlemini sağlayalım. Daha sonra;

Ayarlar- Genel yönetim- Dil ve giriş- Ekran klavyesi- Klavyeleri yönet- Samsung Sesli Giriş seçeneğini pasif hale getirerek kontrol edelim. Tüm bu adımlara rağmen sorun devam ediyorsa;

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekebilir. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
aken
Active Level 4
Galaxy A
yaptım ama durum aynı düzelmedi
0 Likes
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba aken,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekmektedir. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes