cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A51 Rusya Romu

(Topic created on: 03-03-2021 08:59 PM)
mstfksp
Active Level 6
Options
Galaxy A

A51 Rusya romu kullanıyorum ama bir sorum var, güncellemeleri normal bir şekilde almaya devam edeceğim değil mi? Yani her güncellemeyi odin üzerinden kurmayacağım değil mi? Bu arada Android 11 bekleyen arkadaşlar üzgünüm ama arayüzde eaki göre az da olsa kasıntılar var ama geçmeye değer tavsiye ederim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
A21sss
Active Level 10
Galaxy A
rom yüklerken size bir uyarı geliyor mu yada rom yüklerseniz garanti dışı kalır hayır ancak Rot atılan cihazlar garanti dışı kalır yanliz root atılan cihazda play store uygulamaları ve daha fazla uygulama sahibi olursunuz örneğin bir uygulama açılmıyor yada desteklemiyor işte o uygulamayı destekler ve değişik mağaza uygulmari da extra olarak indirebilirsiniz önceden Root atmadan rom yüklenmiyor du ama samsung bunu birazdaha kolay hale getirmiş isteyen yukler kendi iradeniz garanti dışı kalmaz yanliz gogle play store güncelleme alırsın büyük güncelleme kesin birsey söyleyemem baktın büyük güncelleme almıyor sizde eski rom geri dönersiniz

View solution in context

9 Comments
kaanrhymeA51
Active Level 6
Galaxy A
emin değilim ama belki de kasmaların romdandır?
mstfksp
Active Level 6
Galaxy A
hocam benm gibi rusya eomu kullanan çok ama kimse bu ufak kasmalrdan bahsetmedi büyğk ihtimalle gözüne çarpmadı ama dediğim gibi Android 10 daki gibi büyük sorunlar yok
kaanrhymeA51
Active Level 6
Galaxy A
tamamdır bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürler
mstfksp
Active Level 6
Galaxy A
tamam hocam sen yükleme o zaman dikkat et
mstfksp
Active Level 6
Galaxy A
hocam kızmadım zaten. Dediğin gibi soeun olsaydı kurmazdım ben de rom falan ama hiçbir sıkıntı olmuyor merak etme. Müşteri hizmetlerine bakan adamın bu konularda tek bildiği "yazılım atmayın yoksa garanti dışı kalır" Hem Türkiye geldiği zaman tekrae dönebilirim sıkntı yok
mstfksp
Active Level 6
Galaxy A
yanlış biliyorsun çıkmıyor
mstfksp
Active Level 6
Galaxy A
hocam yarın aramama gerek yok bugün aradım imei adresini sorguladılar ve garanti dahilinde dediler bence de boşuna tartışmayın .d
0 Likes
ibrahimsrbg
Active Level 5
Galaxy A
güncellemeleri almayacaksın diye biliyorum
0 Likes
Solution
A21sss
Active Level 10
Galaxy A
rom yüklerken size bir uyarı geliyor mu yada rom yüklerseniz garanti dışı kalır hayır ancak Rot atılan cihazlar garanti dışı kalır yanliz root atılan cihazda play store uygulamaları ve daha fazla uygulama sahibi olursunuz örneğin bir uygulama açılmıyor yada desteklemiyor işte o uygulamayı destekler ve değişik mağaza uygulmari da extra olarak indirebilirsiniz önceden Root atmadan rom yüklenmiyor du ama samsung bunu birazdaha kolay hale getirmiş isteyen yukler kendi iradeniz garanti dışı kalmaz yanliz gogle play store güncelleme alırsın büyük güncelleme kesin birsey söyleyemem baktın büyük güncelleme almıyor sizde eski rom geri dönersiniz