cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A51 Güncelleme

(Topic created on: 02-19-2020 02:34 PM)
218 Views
ErmanKK90
Active Level 3
Options
Galaxy A

Arkadaşlar güncelleme geldi cihaza gözümüz aydın,henüz test etmedim ama yerli ve yabancı bir kaç forumda sorunların tamamen ortadan kalktığı belirtiliyor.

Güncelleme yapmak için Ayarlar-Yazılım Güncellemesi-İndir ve Yükle

Dosya boyutu 353.61 mb

5 Comments
ErmanKK90
Active Level 3
Galaxy A
İlk gözlemlerime göre telefon hızında gözle görülür bir artış olduğu,uygulamalar ve ekran geçişlerinde ki kasma ve donmaların ortadan kalktığı tabiri caizse yağ gibi aktığını söyleyebilirim..
Hepimizin canına tak eden bluetooth kasmalarının da ortadan kalktığını söyleyebilirim,2 şarkı dinledim herhangi bir takılmaya maruz kalmadım..
Siz de güncellemeden sonraki deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim..
0 Likes
AkaySakarya
Active Level 6
Galaxy A
Katılıyorum doğru tespitler. Bende always on display sorunu var. Kapatmam rağmen otomatik açılıyor. Sizde var mı?
0 Likes
ibrahim6606
Beginner Level 4
Galaxy A
android için güncelleme doğrumu..
samsung j7 pro kullanıyorum bana neden gelmedi halen
0 Likes
ErmanKK90
Active Level 3
Galaxy A
Güncelmiyiz.com'da J7 pro için şuan kesinleşmiş bir tarih görünmüyor ama elbet gelecektir,A51 cihazları kullanıcılardan çok olumsuz geri dönüş aldığı ve bu durum dünya medyasında yer bulduğu için öncelik tanındı zannedersem.
0 Likes
ErmanKK90
Active Level 3
Galaxy A
Güncellemeyi yükleyeli yaklaşık 2 saate yakın oldu şu ana kadar always on display ya da bluetooth ile alakalı bir problemle karşılaşmadım,testlere hala devam ediyorum,şarj tüketiminde de bir iyileştirme var gibi.
0 Likes