cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A51 Görüntülü Arama yapmıyor.

(Topic created on: 06-29-2023 03:25 PM)
260 Views
Antiçin
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Bende Samsung a51 telefonum var. Başka bir samsung telefonu kullanicisini görüntülü arama yapmak istiyorum fakat görüntülü arama tuşuna tıklayıp 1 saniye sonra geri menüye atıyor. Çözümü nedir?

Mobil ağlar kısmında Volte gözükmüyor?
11 Comments
GürkanS24FE
Expert Level 3
Galaxy A
Valla ben kullanamıyorum hala volte açık karşı tarafta da bende de
Solution
Galaxy A
Merhaba

Moderatör Karasunun bu çözümünü deneyin

Bazı cihazlarda operatör aktif etmiş olmasına rağmen cihaz üzerinden VoLTE seçeneğinin aktif edilmesi gerekiyor.

- Ayarlar
- Bağlantılar
- Mobil ağlar
- VoLTE aktif edilmeli.

Bazı cihazlarda VoLTE menüsünü açma/kapatma seçeneği olmayabilir operatör tarafından talep edilmesi durumunda açılmaktadır.

Telefon > Sağ üst köşedeki üç nokta > Görüntülü arama seçeneği > Her zaman sor ve Varsayılan Telefon uygulaması seçerek kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca kontrol edilmesi gereken alanlar aşağıdaki gibidir;

Arama kısıtlama /Yönlendirme durumunun kontrol edilmesi:
1. Telefon > Ayarlar > Numara engelleme
2. Telefon > Ayarlar > Diğer ayarlar > Arama yönlendirme > Görüntülü aramalar
3. Telefon > Ayarlar > Diğer ayarlar > Giden aramayı engelleme > Görüntülü aramalar
4. Operatöre ait app’den hat durumunun kontrol edilmesi. ( Örneğin Turkcelll için; Dijital Operatör > Yardım > Mobil Arama Bağlantı Kontrolü)
5. Ayarlar > Genel yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla > Fabirka ayarlarına dön

Tüm kontrollere rağmen sorun devam ettiği takdirde sim kart profilinin kontrolü/sıfırlanması için hizmet aldığı operatörle görüşme sağlayınız.

Detaylı bilgiler için Samsung Yetkili kişilerden destek alabilirsiniz 444 77 11.

Teşekkürler iyi bayramlar dilerim.