cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A51 GÜNCELLEME

(Topic created on: 02-27-2023 10:02 AM)
391 Views
mehmetaliuyar
Active Level 5
Options
Galaxy A

Android 11 den 12 ye güncellemek iyi mi yoksa performans ve pil performansı konusunda sıkıntı yaşar mıyım uzun zamandır güncellemek konusunda tedirginim. Bilgi verebilir misiniz? 

8 Comments
yusufision
Active Level 7
Galaxy A
yaşamazsın
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Android 13 çıktı, siz hâlâ 11'de misiniz?
mehmetaliuyar
Active Level 5
Galaxy A
Güncellemeler konusunda tedirgin oluyorum. Bazı kullanıcıların sorunlar yaşadığını duyduğum için güncelleme yapma konusunda emin olamıyorum
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Haklısınız ama Android 12'nin üzerinden epey zaman geçti. One UI 4.1'i kurmakta sakınca yok. Belki Android 13 biraz şarj sorunu yaratmıştır. Onu da bekler yüklerseniz.
Galaxy A
11 çok stabil ve yeterli gerek yok bence
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Bende Galaxy A51 kullanıyorum ve Android 13 yüklü. Performans olarak hiçbir sıkıntı yaşamadım hatta iyileşme oldu. Ama pil o kadar iyi değil. One UI 5.1'in Galaxy A51'e gelmesini bekleyip kullananların yorumlarını okumanızı tavsiye ederim.
Galaxy A
Burak kardeşim iyileşme oldu diyorsun da ama telefona girdiğim de ana ekran da bir sorun vardı android 13 güncellemeden sonra normal duvar kağıdı vardı youtube den çıktıktan sonra bir siyah bir normal duvar kağıdı oldu one ui 5.0 güncellemeden sonra oldu ama kapatıp açtım ve düzeldi
Galaxy A
Android 11 de kal bana daha akıcı geliyor android 12 android 13 sıkıntılar var şarjı çabuk bitiyor ısınıyor kasmalar takılmalar oluyor ama gerek yok bence ya da siz bilirsiniz sizin kararınız