Resolved! Solved

Original topic:

A51 Ekran Kaydedici Sorun

(Topic created on: 08-27-2022 10:23 PM)
179 Views
TrDarkDayS0
Active Level 6
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar A51 Cihazım Var Ama Ekran Kaydedici Sorunlu acaba Nasıl düzeltebilirim Sorun ise mesela ana sayfada ekranı kaydettim ama Ekran 30 25 fps olarak kaydeti aynı şekilde oyunlarına aynı fps değerinde kaydediyor oynadığım oyunda 60 fps alıyorum Ekran kaydedicide otomatik 25 30 fps çekiyor başka uygulamda denedim ama hayla aynı acaba sizdedemi öyle yoksa bende sorunlu Var Sorun varsa nasıl düzeltebilir şimdiden teşekkürler 

4 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm

Cihazınızın kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum Samsung menbırs
Uygulamasına girdikten sonra destek seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden hata raporları seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden cihazınıza uygun olacak şekilde bir hata seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisine bütün sorunları ayrıntılı bir şekilde yazın sorununuzun sıklığını seçip raporu gönderdikten sonra uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin raporunuz tamamen gönderildiği zaman bir bildirim gelecektir yetkililer cihazınızı inceledikten sonra uygulama üzerinden bir geri dönüşü sağlayıp ne yapmanız gereken hakkında bilgilendirmesini yapacaklardır

Kullandığınız model cihazda kendi ekran kaydedici uygulaması özelliği var mı bilmiyorum Eğer cihazınızda ekran kaydedici uygulamasını kullandığınız halde sorun yaşıyorsanız hata raporu gönderin eğer cihazınızda 3 parti bir uygulama kullanarak ekran kaydı yapıyorsanız kullandığınız uygulamanın geliştiricilerine geri bildirim göndermeniz gerekir
TrDarkDayS0
Active Level 6
Galaxy A
Kullandığım cihazda orijinal Ekran kaydedicisi bulunmaktadır yorumunuz için teşekkürler hata raporu göndereceğim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Rica ederim
Heyyee
Active Level 8
Galaxy A
Kopyala yapıştırda bazı imla hataları var. Mesela "Samsung menbırs" onları düzeltip yapıştırmanı öneriyorum🙂
0 Likes