Resolved! Solved

Original topic:

A51 Birkaç Sorun.. Bilgi vs..

(Topic created on: 02-12-2020 10:44 PM)
990 Views
hasankg
Active Level 3
Options
Galaxy A

Almadan önce kargocuyu 4 gözle beklediğim telefonu keşke araştırsaydım.. meğer ne sorunları varmış.. yinede memnunum çözüleceğini umut ediyorum çünkü.

Gece karanlığında yüzümü algılayıp telefon kilidini açabilen yüz tanıma sistemi loş ışıkta salonda yüzümü algılamıyor telefonu açmıyor.. aynı şekilde akşamları otobüste oluncada otobüs ortamında yüzümü tanımıyor. 

4000mah bataryaya göre bence hızlı bitiyor. J7 pro cihazım bile ilk aldığım zamanlar 1 buçuk gün gidiyor 2 günü zorluyordu.. 2 sene kullanım sonrası tam 1 gün yetmeye başladıydı.

Bluetooth ses sorunu malesef tüm A51 lerde olduğu gibi bendede mevcut.. Zaten tesadüf oldu bugün bluetooth ile şarkı dinlemek isterken telefonun meğer ne sorunları varmış dedim internet araştırmalarına başlayınca. Sonrasında bu platformu öğrendim. Sorunları keşfettim..

Edge ışığıda .. ışığı üstten olarak ayarlayınca **bleep** ama kenarlardan yanmasını isteyince yanmıyor .. kafasına göre takılıyor..anlamadım gitti j7 de yoktu zaten yabancısıyım tam olarak nasıl çalışması gerekiyor onuda bilmiyorum. 

Ekran görüntüsü almayı yapamayan arkadaşlar olmuş konulara yanıt yazamadım ama konu açabiliyorum burada :smiling-face: başta bende yapamadım ama şöyle yapıyorsunuz.. ses kısma tuşuyla ekran kilitlemeye basılı tutmuyorsunuz bas çek yapıyorsunuz ekran görüntüsü alıyor..

Bu şarjın hızlı bitme olayını ben birazda telefonun yanında gelen hızlı şarja bağlıyorum .. yüksek amperli şarj aletleri bu durumları yaşatıyor çünkü ben 1 amper yada 1.55 amperlik samsung adaptörü ile deneyip gözlemlemek istiyorum geç şarj eder ama daha idareli oluyor..hızlı şarjların telefonu şişirdiği kanısındayım ve hızlı bitiyor sonrasında.. benim gibi düşünen varmı ?

İnşallah bu sorunları çözerler.. yinede ümitliyim seviyorum telefonumu. Çalışıp çabalayıp zor bela alıyoruz zaten böyle durumlar üzüyor açıkçası. 

A51 de yaşadığınız sorunları kıyaslamak için buradan yazarsanız bende denerim telefonumda bendede oluyormu olmuyormu danışalım arkadaşlar. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba hasankg,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
15 Comments
YusufA30s
Active Level 5
Galaxy A
Bu forumu yaklaşik 15 gündür falan takip ediyorum forumda açilan postların yüzde 60'ı A51'in sorunlarıyla alakali keşke insanlara ulaşabilsekte bu cihazın sorunlu olduğunu söylesekte almasalar.Eşime A51 alıcaktık son anda vazgeçip hwei p30 lite aldık iyiki A51 almamışız diyorum...
hasankg
Active Level 3
Galaxy A
vallahi bende almayın etmeyin demek isterim alıcak olan kişilere.. ben sorunların çözüleceğine inandığım için arkasındayım telefonumun. inşallah umduğum gibi olur herşey
0 Likes
Galaxy A
Keşke böyle sorunlu cihaz üretmeseler uretseler bile geç çıkarsınlar böyle daha mantıklı olur erkenden telefon çıkartırsan olacagı bu geç olsun güç olmasın misali
0 Likes
hasankg
Active Level 3
Galaxy A
aynen öyle.. şuan keşfettiğim sorunlar bu inşallah devamı gelmez zar zor aldım çünkü. emek veriyoruz alıyoruz.. telefon gelmeden kılıfını vs herşeyinide almıştım hiç gidip incelemedim bile internette bir hevesle aldım. elimdeki telefonda kötü değildi ama heves işte.. inşallah kursağımda kalmaz. severek aldım pişman ederse üzülürüm yani.
0 Likes
hasankg
Active Level 3
Galaxy A
şuan 4 gözle gelicek olan güncellemeyi bekliyorum
0 Likes
AkaySakarya
Active Level 6
Galaxy A
Bluethooth sorunu çok canımı **bleep**. İnşallah kulaklık sorunudur diyip durdum ama diğer telefonda sorun olmuyordu. Bugün face gruplarına yazdınim. Güncelleme gelecekmiş ve müşteri hizmetlerini aramışlar yönlendirmeye bi kaç ayarla düzeltmişler. Yarın bende arayacağım.
0 Likes
sepultallica
Active Level 3
Galaxy A
ben telefonu cok begeniyorum ama şu hızlı şarj tükenmesi canımı çok sıkıyor 4000 mahlik batarya dayanmıyor yazılımla inşallah düzelir baska sorunları canımı sıkmıyor ama batarya konusu harbiden çileden çıkarıyor beni
0 Likes
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba hasankg,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.

MOD​

0 Likes
queen3005
Active Level 2
Galaxy A
sarj konusunda bende sizin gibi şikayetçiyim ama dediğiniz gibi dün sarj aleti değiştirdim sanki bugün biraz daha iyi gibi sarj gidişi
0 Likes