cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A51 Arka Kamera Odaklanma Sorunu

(Topic created on: 11-23-2021 03:49 PM)
297 Views
Semihchee
Active Level 3
Options
Galaxy A

Çözümü Nedir

6 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim,

Samsung members üzerinden yardım al> tanııla > kamera testi var oradan kontrol ediniz yine odaklanmasında sorun var ise durumun incelenebilmesi için

En yakın samsung yetkili servise vermenizi tavsiye ederim bir kontrol sağlansın cihaza uzman ekip tarafından kardeşim

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
0 Likes
Galaxy A
Merhaba ben A51 kullanıyorum sadece çekim yapacağında kameraya bas ama tusuna deyil biraz bekle o hedefi denkler
0 Likes
Semihchee
Active Level 3
Galaxy A
Yaptım Denedim Yine Olmadı Kameraya Girdiğimde 10Sn Sonra Kameranın Arka Bölümünden Çıt Diye Bir Ses Geliyor Ve Kamera Tamamen Flu Oluyor Ama Geniş Açıda Hiçbir Sorun Yok
0 Likes
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba
Durumun incelenmesi için hata raporu gönderin
Uygulamalar ekranına Gelin
Samsung menbırs uygulamasını bulun tıklayıp girin altta yer alan yardım Alın Yazısı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden hata raporları yazı seçeneğini bulun ve tıklayın çıkan sayfa içerisinden cihazınıza uygun hata seçeneğiyle bulun ve tıklayın uygun hata seçeneğini Bulamazsanız Diğer hata seçeneğine tıklayın
Cihazınız için uygun hata seçeneğini bulup tıkladıktan sonra gelen sayfa içerisine bütün soru ve sorunlarınızı detaylı bir şekilde yazın önemli ayrıntılar ekleyeyim kişisel Bilgilerinizi girmeyi sistem kayıt verileri gönder yazan Bu yazı seçeneğini mutlaka açık halde tutun sorunun sıklığını seçin ve hata raporunu göndereyim
Arka planda kayıt oluşturulurken
Samsung menbırs uygulamasını kapatmayın ve uygulamadan çıkmayın rapor tamamen gönderilene kadar uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin yetkililer cihazınızı inceledikten sonra sizlere mümkün olan en kısa zaman içerisinde
Samsung menbırs uygulaması üzerinden bir geri dönüş sağlayacaklardır
Semihchee
Active Level 3
Galaxy A
Cevap Bekliyorum 🥰
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Semihchee,

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > Tanılama > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Cihaz kamerasında farklı sorunlar da varsa, incelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes