cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A51 6. Kattan -1. Kata Düştü

(Topic created on: 04-10-2025 10:43 PM)
266 Views
UTQA51
Active Level 10
Options
Galaxy A

Evet arkadaşlar bu doğru. Telefon cebimdeyken düştü merdiven boşluğundan ve -1. kata kadar gitti. Şimdi sonuç şu: Sadece ekranı ve dokunmatiği gitti anladığım. Çünkü sabah biri aradığında çalıyor, alarm çalıyor, bildirim titreşim falan vardı. Ekranı yaptırmadım (telefonun kendisi kadar fiyat çektiler). Bu yüzden şu anda sorunum şu. Bu telefonun içindekileri nasıl alabilirim? (Whatsapp dahil) bilgisayar vs. her şey var. Fakat telefonun şarjı bitti ve kapandı (sim şifresi yok) Bu sorunlara göre nasıl kopyalayabilirim?

Sadece mantıklı cevaplar lütfen... (Sadece ekranında sorun olmasına bende şaşırıyorum harbiden dayanıklıymış)

20 Comments
Galaxy A
Ver güvendiğin bir telefoncuya o halleder
wirbusiness
Active Level 6
Galaxy A
bazi uygulamalar var, şarj kablosuyla telefonun ekranini pc ye yansitabiliyorsun, muhtemelen boyle bir şeyle, web üzerinden bir cloud servera veya siteye yüklenerek alinmak istenen veriler alınabilir. baska yol gelmedi su an aklima
0 Likes
Galaxy A
İlk olarak geçmiş olsun. İlk olarak telefonu bilgisayara bağlayın ve bilgisayara samsung DEX uygulamasını yükleyin oradan samsung dex i açın ve direk bağlanır tüm bilgilerinize erişmiş oldunuz şimdi herşeyi yapabilirsiniz
D_n_z
Expert Level 5
Galaxy A
Hocam a serisinde dex yokki
Galaxy A
Bilmiyodum sağolun. DEX yoksa belki windows bağlantısı üzerinden yapabilirsiniz veya bulabilirseniz bir telefoncuya gidin sadece kısa süreliğine bir ekran taktırın yani ekranı yaptırmayın bulabilirseniz bir telefoncuya sadece telefon ekranını taktırın tüm işelrinizi halledin ve tamirci ekranı çıkartsın ve biter
Despinaa
Active Level 3
Galaxy A
Sim şifrenizi sıfırlayabilirsiniz öyle her şey daha kolay olur
0 Likes
UTQA51
Active Level 10
Galaxy A

ya seni banlayamıyor muyuz lütfen sil şu yorumu iyiki MANTIKLI CEVAPLAR dedik birde kalın yazdım ya

0 Likes
Despinaa
Active Level 3
Galaxy A
Boş yapmamanızı istaneden söyleyerek sim şifrenizin yenilenmesi durumunda yedeklemelerinizin daha kolay yapılacağını ve herhangibir uygulamaya gerek kalmayacağını sizin aklınız belki almadı ama ben yinede söyliyim :)
0 Likes
123456_
Active Level 10
Galaxy A
telefonu şarja takın.1 2 saat sonra pc ye takın ve dosyaları pcden yedeklemeye başlayın.eğer usb ile bağladığınızda dosyalarınız gözükmüyorsa harici ekrana bağlamak lazım.onun için type to hdmı ve usb bağlantısı olan çoklayıcı alıp telefonun kendisindende yedekleyebilirsiniz.