cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A50

(Topic created on: 12-05-2021 09:34 AM)
jsjdnd
Active Level 7
Options
Galaxy A

Beyler

Yine ben Güncelleme Politikası bakılırsa A50 nin Aralık Ayı Son Şansı 3.1.1 Aldı Aldı Almadı Sifti sene Almaz
Andorid 12
S10,S10 Plus,S10 Ultra,S10e,Not 10,Not 10 ulra Ve Taplet, Katlana bilir cihaz lar dahil Güncelleme Aldı Sadece Sistem olarak geç Onaylanıyor ve A52,A72 cihaz lar almadı Oda Geliba ocak ta Alacak Gibi Görünüyor
Liste Yeni lendiği Taktir de A50 nin İsmini ( Güncelmiyiz ) Sayfa sında Göre biliryormuyuz .
Ne diyor sunuz bu Konu da ✌
7 Comments
Snakeahmet
Active Level 6
Galaxy A
a50 yeni android güncelleme ömrünü doldurdu diye biliyorum
Snakeahmet
Active Level 6
Galaxy A
9 ile çıktı 10 ve 11 i aldı daha almayacak
44xHAMZAx02
Expert Level 4
Galaxy A
Ayyyy yeter yeter! Açma artık şu gönderileri. Biz bıktık sen bıkmadın. Testleri geçerse alacak dediler ya defalarca. Çıldırmışsın sen😤😤
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yani hepiniz bi tutturmuşnuz a50 ye ona daha yükseltme gelmez malesef
ekaraman
Active Level 4
Galaxy A

Umarım tez zamanda başka telefon alırsında kurtuluruz bizde bende a50 kullanıyorum ne güncelleme ne bir şey merak etmiyorum hiç memnunum da senin ve birde banu yüzünden bu forma giremez oldum

HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
Hesabının engellenmesi için elimden geldiği kadar hata raporu göndericem hiç merak etme kardeşim 😊😀
Selinim
Active Level 4
Galaxy A
Bizde A50 kullanıyoruz ama böyle guncelleme guncelleme yazmıyoruz arkadaşım gelecek dediyse gelir gelmezsede çok önemli değil bu kadar takmayın artik yatip katıp güncellemeyi arkadaşlar 😒😒
0 Likes