cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A50

(Topic created on: 07-24-2020 05:57 PM)
162 Views
faruk6535
Active Level 7
Options
Galaxy A

A50 kullanan arkadaşlar sizdemi bu sorun varmıdır  acaba ben telefonumdan memnunum çok güzel performans veriyor yanlız son gelen güncellemeyle telefon %38 oldumu kendi kendine boşalıyor 34 de bıraktım 4 saat sonra % 27   %7 lik kayıp sıfırladım yine aynı %38 oldumu  güç modu orta düzey güç tasarrufu yaptım yine aynı sizde böyle sorun varmı acaba 

5 Comments
faruk6535
Active Level 7
Galaxy A
bataryada sorun olsaydı her seferinde olurdu ama sadece %39 altına düştüğü zaman oluyor
0 Likes
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle

Durumun incelenebilmesi için Samsung tudor uygulamasını indirip samsung müşteri temsilcisine arayıp samsung uzaktan destek almak istiyorum diyeceksin ve bu sorunu belirtin ve ona göre cihaza bakacaklar yada

Samsung members üzerinden intreaktiklerden pil testini kontrol etmeni tavisye ederim yada kardeşim

Samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim

Bende A50 kullanicisiyim bu sorun bende yok ama farklı A5ü cihazda olması yüksek bir sorun yazılım güncellemesini beklemekteyiz inşallah günceleme ile düzelir kardeşim
faruk6535
Active Level 7
Galaxy A
yorumun için tşk ederim yanlız pil testine baktim iyi çıktı pilde sorun yok gayet iyi sadece %39 altına düştüğü zaman öyle oluyor uzaktan destek başvuracam
Solution
Galaxy A
Selam Dostum,

Sorun yazılımsal gibi gözüküyor.

Alaftürkün dediģi gibi tudor uygulaması ile telefonunu kontrol etsinler.

Olmazsa samsung members üzerinden hata raporu gönderin ve gelecek güncellemeleri bekleyin.
faruk6535
Active Level 7
Galaxy A
aynen başka çare yok