cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A50

(Topic created on: 06-22-2020 06:00 PM)
354 Views
Emre00
Active Level 6
Options
Galaxy A

Arkadaşlar biliyorsunuz dün bir hata raporü gönderdim gene fabrika ayarlarına dön sıfırla gibi kopyala yapıstır cevap geldi bende biraz sert cevap verdim. Haksızsam Soyleyin

image

image

14 Comments
Emre00
Active Level 6
Galaxy A
bu telefondan önce iphone 7 kullanıyordum 12 mp kamera güzel çekiyordu bu telefonun 25 mp olamsına aldandım meğer adı 25 mp cıakrdığı is pastel boya gibi resmi cok hafif yakınlaştırıyom detay namına bir şey kalmıyor
erkannnn
Active Level 5
Galaxy A
mp bisey farkettirmiyor kardeşim orta segment telefonları hep 64 mp diye öne çıkarıyorlar bak amiral gemilerine hepsi 12 13 mp diyafram açıklığı lens ve yazılımsal olarak iyi olması lazım mp ne kadar çok olursa foto o kadar çok yakinlastirirsin incelemek için mp buna yarıyor.
Emre00
Active Level 6
Galaxy A
kardeşim normalde o is öyle olmuyor mp artarsa kalitede artar ama günümüzde satıs hileleri yüzunden pek bi geçerliliği kalmadı
0 Likes
Emre00
Active Level 6
Galaxy A
64 mp lik bir telfon 64 mp çekmiyor sadece adı var zaten 64 mp çekse depolıyacak alan kalmaz resmi
0 Likes
Emre00
Active Level 6
Galaxy A
dediğin gibi hadı mp yi geçtim diyafaram açıklıgıda iyi lens ve kamera kalitesi de güzel ama samsungun kameea yazılımı kötü applenin kameraları çok iyi değil ama yazılımları iyi resimler berrak ve renk tonu guzel çıkıyor samsunglarda pastel boya gibi çıkıyor
0 Likes
Emre00
Active Level 6
Galaxy A
ben konuyu araştırmalarını isterken anket yapın derken inatla hala bana veriyi sil bilmem ne
erkannnn
Active Level 5
Galaxy A
kanka zaten apple 'ın kamerasını da samsung yapıyor 😅 samsung bi çok markanın şeylerini yapıyor bi s20 plus falan al amiral gemisi iphone kamerasıyla aynı hatta daha iyi iphone da düşük orta üst segment olmadığı için her apple telefonu iyi geliyor insanlara samsung un ayrılıyor
0 Likes
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
kardeşim çok haklisin
A50 cihazı 4k ,1080 60 fps video ve 10x zoom pro modlar , tarafından gerçekten kısıtlanmış bir çihaz ben çok ispatladım ama samsung tarafından bir dönüş alınamadı eğer benim bir umudum var oda cihaz one uı 2.1 alırsa cihaza bu dediklerimden bazıları gelecek tahminimce

A50 ve A9 samsung un en iyi kameraya sahip orta segment cihazı sadce çok kısıtlama var her iki cihazda da

mp nin hiçbir önemi yok keşke aldanmasaydın
Emre00
Active Level 6
Galaxy A
valla kardes bin pişmanım uygun fiyat diye aldım varya biz güncelleme gelecek tel düzelcek diye bekiyoruz. bir güncellem geliyor o güncellemelein hatalar ıcin 5 güncelleme bekliyoruz samsungta bekliyoruzda bekliyoruz tam aha geldi diyecez samsung bey napıyo daha hataları gidermeden modelin sonuna 01 x a bilmem ne isaret koyuyor yeni telefon cıkarıyor samsunga işler böyle yürüyor bin pişmanım valla