cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A50 telefon donma ve kapanma sorunu

(Topic created on: 02-24-2021 07:01 AM)
1408 Views
Kullanıcı79
Active Level 3
Options
Galaxy A

Eger burda samsung yetkilisi arkadaşlar varsa bunu okuyorsanız bize kulak verin benim cihazımda dahil farklı modellerde dahil cihazlarınız kendiliginden kapanıp açılıyor bunun nedenini bize bildirmeniz gerek eger benim bu sorunum yeni sistem güncellemeleriyle düzelmezse bir daha samsung cihaz almayacağım bilginiz olsun...

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ahmetcansglk
Active Level 7
Galaxy A
çözüm bu değil members üzerinden hata raporu bırakın söylediklerini birebir uygulayın çözüm olmassa servise gidin

View solution in context

7 Comments
Solution
ahmetcansglk
Active Level 7
Galaxy A
çözüm bu değil members üzerinden hata raporu bırakın söylediklerini birebir uygulayın çözüm olmassa servise gidin
Kullanıcı79
Active Level 3
Galaxy A
ahmetcansglk kardeşim doğru diyosunda defalarca rapor gönderdim tek dedikleri cihazı sıfırla yada servise gönder cihazı 3 defa sıfırladım sonuç sıfır servise göndersem elimde yedek cihazım yok bu cihazlar hatalı üretimse ya paramızı iade etmeleri yada degişim yapmaları lazım
ahmetcansglk
Active Level 7
Galaxy A
gideceğiniz servis sorunu 1 saat içinde çözemesse yedek cihaz temin ediyorlar o yönde şüpheniz olmasın
ahmetcansglk
Active Level 7
Galaxy A
istanbuldaysanız mutlaka Kadıköye gidin
Kullanıcı79
Active Level 3
Galaxy A
mikes kardeşim bu sorunun malesef çözümünü ben bulamadım android 10 güncellemesinden sonra ortaya çıktı bu durum inşallah yeni bir sürümle bu hatalar düzelir yoksa cihazı satıp bir daha samsung almam muhtemelen...
Kullanıcı79
Active Level 3
Galaxy A
ahmetcansglk malesef kardeşim kilis te yaşıyorum
Kullanıcı79
Active Level 3
Galaxy A
Bayiyle konuştum şimdi gönderirsen en az 3 hafta falan sürebilir diyolar yedek cihaz da alamam telefonun kredisi bitmedi daha 2 yıl garantili