cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A50 ses ve hızlandırılmış video

(Topic created on: 08-23-2022 01:10 AM)
261 Views
Halililhan
Active Level 1
Options
Galaxy A

A50 telefonumda son 2 3 haftadır ses kesilmesi yaşıyorum. Hiçbir ses donanımı çalışmıyor. Test yapmak istediğimde ise ''hoparlör farklı bir uygulama tarafından kullanılıyor lütfen kapatıp öyle deneyiniz'' uyarısı alıyorum. Ayrıca instagram youtube gibi platformlarda videoları hızlandırılmış bir şekilde oynatıyor. Şu anda telefonumda hiçbir ses alamıyorum. Kulaklığı taktığımda da aynı şekilde sonuç vermedi. Telefonumu defalarca yeniden başlattım fabrika ayarlarına döndüm sonuç hala aynı. Son 1 gündür ses komple gitti. Bununla ilgili hata raporu da oluşturdum. Problem kesinlikle yazılımsal kaynaklı. Uzun bir aradan sonra tekrar Samsunga geçiş yapmıştım pişman oldum. Tekrardan rakip firmalara yol göründü.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy A
Members uygulamasindaki tanilamadan hoparlör testi yap. Sorun gorunmuyorsa ve telefonu sifirlamana ragmen sorun devam ediyorsa cihazi yedekleyip samsung yetkli servisinden destek almalisin. Fabrikaya ayarlarina döndurmek farkli, sifirlamak farkli eger sifirlamadiysan cihazi sifirlayip denemelisin.

View solution in context

0 Likes
2 Comments
mikifare
Active Level 6
Galaxy A
Samsung o Sırada
Ben alacağımı aldim anca gidersin
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy A
Members uygulamasindaki tanilamadan hoparlör testi yap. Sorun gorunmuyorsa ve telefonu sifirlamana ragmen sorun devam ediyorsa cihazi yedekleyip samsung yetkli servisinden destek almalisin. Fabrikaya ayarlarina döndurmek farkli, sifirlamak farkli eger sifirlamadiysan cihazi sifirlayip denemelisin.
0 Likes